64 dager og teller

Av min telle, er det minst 64 dager igjen til våren, og jeg irriterer hver eneste kalde en av dem. Jeg har aldri likt januar, februar gir meg en smerte, og mars er bare en lang mutter under mitt pust av “i som en løve, ut som et lam.” Da jeg har spist all min julekokolade (som vanligvis kan skje før nyttårsdagen) tenker jeg allerede på våren.

Ja, tenker på våren, og kjoler som denne over, som er Oscar de la Renta, og bedårende. Jeg tror den grå kjole ville være sterkere uten den floral broderi, men du må innrømme disse motivene ser veldig bra ut på dette her:

Og se overhodet lommene! Hvis du klikker på noen av bildene, kan du hei deg gjennom hele lysbildefremvisningen, og ganske mye hver kjole har lommer. At Oscar, vet han hva kvinner vil ha. Eller i det minste hva jeg vil, som er å slå av min romvarmer og sette på en floral kjole, skyver hendene mine i lommene mine, og gå utenfor uten en frakk på (uten at det er en handling av Foolhardy Bravado). (Faktisk vil jeg ikke kunne huske hvor kappen min er.)

Glem introduksjonskalendere; Jeg vil ha en til våren, hvor bak hver dør er en krokus, påskelilje, eller bare en kort titt på varmt solskinn og lukten av tining av jorden …

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Hvordan: Lag en tre-panel skjørt har lommerfebryn 18, 2007
Januar: God dag for en hvit WeddingAugust 4, 2007
Crowdsourcing Color ChoicesJuly 9, 2008

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *