Hvor mange retter eier du (og hvilke mønstre?)

vi er en deltaker i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet annonseringsprogram opprettet for å levere et indikerer for oss å tjene gebyrer ved å lenke til Amazon.com og tilknyttede nettsteder.
Her er et tilfeldig spørsmål jeg ikke tror vi har diskutert: hvor mange retter du eier, hvor typisk får du nye sett, og hvilke sett eller Kina -mønstre har du for øyeblikket?
Jeg har skrevet før om hvordan jeg i slutten av 20-årene følte meg evig singel singel, nølende med å oppgradere retter på høyskolen og ellers “sette opp hus” med ting jeg alltid hadde assosiert med et bryllup. Så en dag mens jeg handlet, så jeg en tekopp jeg absolutt elsket, og da jeg så på resten av settet virket den utrolig fantastisk og ikke så dyrt. (Det var Tyler Florence -kolleksjonen fra Mikasa.) Så jeg fikk noen få retter. Min mor, i ekstase for å kunne skaffe meg retter, fortsatte å finne brikker i salg, så jeg avviklet med nesten alle brikkene i settet.

Nå, dessverre, viste seg å være] utsatt for sprekker og chips, og noen av brikkene var usedvanlig tunge eller sårbare – 15+ år senere har vi fortsatt mange brikker, men bruker knapt noen av dem. Likevel tar de mye plass i skapene og skuffene våre.
Da jeg giftet oss, registrerte vi oss for Kina (Lenox Westerly) og Glassware (Waterford Lismore og Mikasa Cheers), og igjen fikk vi alle brikkene-jeg trodde virkelig at jeg skulle kaste åtte-personers middagsselskaper ofte, ofte, Jeg antar? (Faktisk vil mangeårige lesere huske at i begynnelsen av, inneholdt åpne tråder Kina eller briller, som om vi alle satte oss ned for en kopp kaffe eller en cocktail sammen.)
For bestikk hadde jeg fått ett sett med et Oneida -mønster jeg trodde ble kalt Demeter på Century 21 (RIP), men jeg ser nå et komplett sett tilgjengelig for salg på Amazon under navnet “Diameter”, og jeg er så fristet! ! År senere så jeg også et virkelig uvanlig sett med blått rustfritt stål fra Gorham for rundt $ 60 per sett (ned fra $ 200) og avviklet å få åtte sett i løpet av noen få år/gaver fra moren min.)
{relatert: kaster du middagsselskaper?}
Men selvfølgelig bruker vi ikke Kina som ofte, selv om det heldigvis er oppvaskmaskin. Da barna mine var småbarn, fikk jeg mye veldig hardt å bryte retter fra Corelle-delte tallerkener! 9 ″ tallerkener som jeg bruker mye mer enn middagsplater i full størrelse! krus! Betydelige boller som er fantastiske for suppe og popcorn! – og det er de som vi stort sett alle bruker.
Så i løpet av årene har jeg sett noen fantastiske tallerkener eller brikker, men jeg nøler virkelig med å få dem fordi vi ikke har skapet rom for mye mer enn noen få stykker om gangen. (Spesielt med tanke på at jeg har fått mye mer i salg av fire, fordi vi bare ikke trenger mye mer enn to.

(Og selvfølgelig, i mellomtiden, prøver moren min å minne meg om alle de forskjellige Kina-settene hun vil gi meg ned til meg fra samlingene sine og begge mine bestemødre, så vel som min svigermor og min tante. )
Jeg har utvilsomt mange meninger om dette, og jeg vil gjerne høre din-hva var din rettssituasjon i årene etter høyskolen? Hvis du har et formelt “sett” eller Kina -mønster, hva er det da? For de av dere som er litt eldre, hvor typisk blir du kvitt eldre sett (eller henviser dem til lagring, som kjelleren) og får nye sett?
Arkivfoto ved hjelp av sjablong.

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *