I hvilken jeg opptrer min alder

, jeg er for første gang jeg kan huske, ikke på seg noe som jeg laget i dag. For reals og srsly. Jeg er ikke sikker på hvordan dette skjedde, men jeg skylder dette skjørtet over. Jeg var så ekstatisk å se et strikket skjørt med lommer som jeg treffer “kjøp” før jeg skjønte at jeg bare gjør kjoler og skjørt, og får et skjørt å tyde på at jeg ville være venturing ut av huset i klær som er gjort helt av andre folk.

Som jeg gjorde i dag, og likevel faller himmelen ikke.

Selv om skjørtet er veldig behagelig (og husker, sitter jeg på en gigantisk treningsball i stedet for en stol, så mine skjørt må tillate minst noen bevegelser) lommene er litt grunne for min smak. Og selvfølgelig er det et strikket skjørt, så hvis du legger klumpete ting i dem, blir de ikke svelget i folder og folder av stoff, så klumpete ting blir klumpete. (Jeg overførte min pedometer og telefonen til lommene på min cardigan.)

Jeg tror det er litt kjedelig, som klær går. Det kan være fordi jeg har på seg (med den svarte skjørtet) en mørkegrå t-skjorte, lynggrå cardigan (med lommer!), Knehøye sokker med et abstrakt svart-og-grått argyle mønster og svarte penny loafers. Dette er min egen feil; Jeg kunne ha slitt en lys gul cardigan og rosa t-skjorte, med gul-and.jpgnk sokker (dette er ikke et tankeeksperiment; Jeg har slike ting i skapet mitt). Den gode tingen er at jeg har på seg et veldig bra grått perle-og-kjede kjede som min mor ga meg år siden, og at jeg nesten ikke har på seg (fordi når du forlater huset i striper / camo / store blomster / veldig lyst Geometriske mønstre Smykker virker litt ved siden av punktet).

Denne spesielle kombinasjonen får meg til å føle meg merkelig vokst; Hanna Andersson klær er veldig bra, men de er absolutt mamma klær. Neste stopp på dette toget er selvfølgelig Eileen Fisher. (Jeg liker faktisk Eileen Fisher, og så snart håret mitt stopper futzing rundt og går helt grå som jeg vil at jeg vil, vil jeg sannsynligvis spare på mine pennies – Eileen Fisher er dyrt! – Og begynn å ha mye mer Eileen Fisher.)

Merkelig, selv om jeg har på seg alt grå og svart, føler jeg meg enormt iøynefallende. Hvis du har på seg en lys-oransje kjole trykt med ambolter (akkurat som et tankeforsøk; Jeg har egentlig ikke en lys oransje kjole trykt med ambolt … ennå) Du utvilsomt ikke gir en jævla om hva folk tenker på klærne dine, så noen dommer ruller ideell av deg. Hvis du har på deg en smakfull svart skjørt, grå kashmir cardigan og perler, vel … se hva jeg mener? Det vil bli tjue andre kvinner på gaten iført det samme i dag, og jeg er absolutt ikke i de ti beste prosent av kvinner som kan gjøre dette utseende. Det virker rart å føle seg mye mer iøynefallende i et smakfullt strikket skjørt enn i oransje-og-ambolt, men utvilsomt oransje-og-ambolter er min komfortsone, og det er alt det er til det.

For å oppsummere: Det er en flott skjørt. Jeg liker det. Neste gang vil jeg ha den med lyse farger. Også, jeg trenger en oransje kjole trykt med ambolt.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Linktastic Friday: Nyttig Editionmay 30, 2008With 41 kommentarer
Hvordan: Lag en tre-panel skjørt har lommerfebryn 18, 2007
En ny skjørt! 19. mai 2008

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *