Hva du skal ha på deg for å jobbe denne høstsesongen

Har du noen gang lurt på hvilken farge du skal ha på deg i løpet av høstsesongen? Prøver å finne hva du skal ha på deg for å jobbe denne høstsesongen, prøv dette monokromatiske utseendet i burgunder … perfekt for jobb i høst og utover. Noen ganger blir vi fristet til å holde oss borte fra farger i løpet av høsten og vinteren, men det burde ikke være tilfelle, da farger er kjempefine for disse sesongene. Burgundy er en fantastisk høstfarge og en av favorittene mine på grunn av den varme følelsen den stråler og en rekke måter å style på. Du kan bruke burgunder som et monokromatisk utseende som vist på dagens innlegg eller par med svart, beige (som sett her) eller smaragdgrønn. Andre høstarbeidsfarger å omfavne denne sesongen inkluderer sennepsegul, jegergrønn, rød og rosa.
Dagens høstarbeid er en monokromatisk burgunder i et blyantskjørt og en nakke-genser. Begge brikkene har forskjellige strukturer med litt forskjellige burgunder toner. Fortsetter med et fallfølelse, la jeg til en dyp burgunder Mac Matte lipcolor for å utfylle utseendet og beige pumper for en elegant følelse.
Hva jeg har på meg:
Ted Baker Bluse (her eller her, likt her/her; mye mer her) // skjørt (her, elsker dette her, her/her, mye mer her) // sko (her/her, budsjettvennlig her/her ) // leppestift (her)
Handle utseendet mitt

< >

JavaScript er for øyeblikket deaktivert i denne nettleseren. Reaktiver det for å se dette innholdet.

Du kan også glede deg over:

Ideer i siste øyeblikk til Valentinsdag …

De beste sommertoppene du kan bruke …

Det beste todelt sett å ha på seg nå

Morsomme vårkjoler å få nå

Få kjent.

Registrer deg med e -postadressen din for å motta nyheter og oppdateringer.

fornavn

fornavn

fornavn

fornavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

epostadresse

epostadresse

epostadresse

epostadresse

Abonnere

Takk for at du abonnerer!

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *