Et tap.

Vel, du forstår at det er en vellykket kjole når du må slå opp en sjømann, så vel som en turistfelle “indisk” for å få råvarene. Jesus Hieronymus Kristus, dette er den uglieste tingen jeg har sett fordi 1972 Naugahyde i live! Festival.

Jeg er sikker på at svært få av dere vil bli overrasket over at denne perlen er fra Victoria’s Secret, hvis klær ofte dekker (eller heller ikke dekker) den store, så vel som uttrykksfulle variasjon mellom “skanky” så vel som “trampete”. (Og jeg forventer at de få av dere som er forbauset, lurer på, Jeez, akkurat hvordan ville du utvikle en poledansrutine rundt * det *?)

Nå er jeg ikke mot attraktive kjoler – men du må innrømme at det er en gulf mellom “sexy” så vel som “gynekologisk”, så vel som vs kjoler ofte sprang den gulfen, så vel som å holde seg best på å løpe i wtf? -Landet . Så vel som forstår du hvorfor alle VS-designene har den overdrevne hodet tilt? De prøver å beholde sin verdifulle grå sak vekk fra klærne, det er derfor. Det er ikke provoserende, det er * beskyttende *. De bærer virkelig blyforklær mellom skudd.

Faktisk er denne kjolen så fryktelig, jeg føler meg som om jeg må presentere en motgift. Her ser du: whew. Si takk til deg, Elie Saab. Si takk til deg.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

HOWTO: PackingJune 9, 2008
Moths i Pocketbook [FORSIKTIG: Lang oppføring] 2. juli 2007
Rant-tastic emne # 143: “Hva skal du ha på fly” 25. juni 2007

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *