Kate bærer Alexander McQueen Maxi Gown for Berlin Celebration

Vi så mer sartorial diplomati i kveld som Kate, så vel som William deltok i en feiring på den britiske ambassadørens bolig i Berlin.

Arrangementet var en begivenhet av dronningens 91-årsdag som er vert for Storbritannias ambassadør til Tyskland, Sir Sebastian Wood.

Et bredt tverrsnitt av tysk samfunn var forventet å gå til festen.

Prince William leverte kommentarer til de som deltok i funksjonen, understreket vennskapet mellom Tyskland, så vel som Storbritannia.

Vårt se på hva Kate hadde begynt med Alexander McQueen-kjolen slitt av hertuginnen i kveld.

Jeg nevnte Fashion Diplomacy siden Red er en av Tysklands nasjonale farger; Det er også en farge som er smigrende på hertuginnen. I tillegg var McQueen-kjolen noe som minner om en tradisjonell bayersk dirndl til noen.

Fra våren ’17-samlingen er Alexander McQueen utenfor skulderen Maxi-kjolen en blanding av silke, så vel som bomull med en krøllete tekstur. Den off-the-shoulder maxi-kjole har shirring på halsen, mansjetter samt midje, samt en ruffle på hemmet. Det er også bånd i overarmen.

Dette er en av de tilfellene der det bidrar til å ha et flott titt på stoffet. Min antagelse er at dette føles fantastisk når det er på, ekstremt myk så vel som lett.

Et si takk til deg til Sophia / Regal Replikate på Twitter for hennes hurtige kjoleidentifikasjon. Frock ser ut som det fungerte bra for i kveldens utendørsfest; Det ser litt mer uformelt ut enn mandag kvelds soiree i Warszawa.

Kate hadde en ny (så langt vi vet) etiketten i kveld; Hennes øredobber er av Simone Rocha. De beaded redusere øredobber er laget av tapende krystallperler med en publiseringsback; De har en 4 “reduksjon ($ 209). En “takk” til Heavenlm på Twitter for IDen på disse.

Netto-en-porter / sprut

Øredene kommer også i en rød floral design, så vel som svart, så vel som kalkgrønn.

Matcher mote

Vi så en ekstra par bølgete stropp sandaler i kveld som ennå ikke er ided. Jeg vil begynne å lete etter de så snart jeg slår “publiserer”. Med takk til alle for sine kommentarer, så vel som meldinger, anses skoen ofte for å være prada scalloped bølgete stropp sandal i en farge kalt kvarts; Vi viser skoen i svart på Net-A-Porter, hvor den tilbys i ekstremt begrensede størrelser.

Kate tok ikke en veske i kveld.

Vår publisering på Cambridges fargekoordinert ankomst i Berlin tidligere i dag er her.

28Save.

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *