Renee sier “Ikke diss mine lommer!”

Anna sender meg en link til dette nettstedet der det utvilsomt retoriske spørsmålet om “lommer: varmt eller ikke?” blir spurt.

Bloggeren (som jeg tror, ​​er også kalt Erin, i noen bizzarro-world-faceoff av lommer! Erin vs. no-lommer! Erin) sier:

Men de [lommer] tåle selve formålet med kjoler, det vil si for å få deg til å føle deg pen og girly. Jamming hendene dine dypt i lommene til en kjole gjør ingenting for din form (tenk hunched skuldre, stumpy armer og to store wads av stoff som legger til unødvendig bulk til hoftene dine).

Unødvendig å si, jeg er uenig. Jeg tror det som tåler selve formålet med kjoler (som er å få deg til å føle deg glad og mye som deg selv) er å måtte ha langs en gigantisk bæreveske: Tenk lopsided leaning, vondt armer og en stor goiter av en pose som legger til unødvendig bulk til din overalt.

Jeg tror heller ikke at kvinner må bestemme mellom å ha et sted å sette en lipbalm, noen id og deres nøkler og ser så slank ut som mulig. Jeez, det er verre ting i livet enn bulk på hoftene, spesielt når det er tydelig for enhver person med den forstand, ga Gud en junibug som det er noe i lommen, og ikke at du var glad for å se en Twinkie. (Og, kan jeg legge til, så hva om du var, på et tidspunkt, glad for å se en Twinkie? Jeg blir så veldig slitt av machinations av diett-industrial komplekset …)

Jeg vil si “gå igjen en kommentar”, men nettstedet er alt whirligiggy med popup-bokser og for mange blinkende ting og hva ikke, så ikke bry deg. Du kan kommentere her, jeg har ikke noe imot.

[Takk til Dara for å sende bildet!]

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Lommer = Freedommarch 23, 2007
Tiers of Joysptember 13, 2007
Hemmelige liv til kjoler vol. 8 september 13, 2006

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *