Hvis du tror det, vil de komme

så, denne fortid helg snakket jeg med min mor (hei mamma!) Så vel som å beklage at jeg ikke kunne oppdage et bestemt par sko – Moss miljøvennlig runde -betalte hæler med en ankelrem. Moren min var sympatisk (hun må være, hun er min mor), men jeg var bitter. “Hvis jeg tror på det, er de garantert ikke å eksistere.”

Så hva så jeg i et butikkvindu i går? Yep. Round-toed, mos-grønn, ankel-stropp “suede” hæler. For en sinnsykt rimelig pris. (De er ekstremt rimelige sko, men jeg bryr meg ikke.)

Ok, ok, jeg kan høre deg med å si “komme til kjole! Hvis jeg ønsket å sjekke ut bloggen om skoene, ville jeg lese Manolo akkurat nå! Han har mer av det morsomme når du blogger om skoene! Som så vel som han forstår om David Hasselhoff! ”

Vel, uansett, etter at jeg skjønte at jeg hadde denne overraskende makt til å instantiere produkter i den ekte verden bare ved å tro på dem, trodde jeg at jeg ville teste det litt mer på trivielle ting før du begynte å ønske seg for bærbar kombinasjonskraft også som forskjellige vaksiner. (Jeg har sjekket ut “The Monkey’s Paw,”, så vel som en stor del lignende litteratur – jeg forstår akkurat hvor ofte ønsker å gå galt!) Så i går kveld konsentrert jeg meg. Jeg trodde vanskelig om en silke shirtwaist kjole i en levende utskrift med en fascinerende krage så vel som knapper.

Og lo! Her er det! Det er på Blue Velvet Vintage, det er mindre enn $ 50, så vel som det er en peck, så vel som Peck. Ikke bare har det det opprinnelige beltet, det har også en sidelomme. (Når jeg ringer til ting i å være, roter jeg ikke rundt.)

Så hva er problemet? Jeg klarte ikke å huske å legge til “B36” da jeg trodde på det, så vel som dette er en B44. Det vil være en smerte i alle slags steder å endre, men jeg tror jeg skal prøve det.

Så hva skal jeg prøve i morgen?

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Vi avbryter denne kjole bloggen for å snakke om sko. July 29, 2006
Prom Time (Circa 1989) 20. april 2007
Og, sko.October 22, 2006

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *