Vogue 8728: Sann kjærlighet

Jeg postet om Vogue 8728 for noen uker siden:

Og fordi da har jeg faktisk gjort det opp. (To ganger, men jeg har bare en fotografert.)

Her er en bedre utsikt over bodice:

Og nakken bindende / samler:

Og glidelåsen (ikke den beste jobben jeg noensinne har gjort, men brukbar):

Og baksiden:

Og innsiden av midriffen, som jeg understreket i silkeorganza for å gi det en liten styrke og anti-rynke Mojo:

Så: Mønsternotater. Samlingene vil få deg til å se bustier enn du er; Bestem om dette er en feil eller en funksjon og handle tilsvarende. Denne er kuttet en størrelse mindre i halsen, men for den andre versjonen endte jeg med å kutte to størrelser ned i skulderen / nakken – enten halsen er veldig bredt, eller skuldrene mine er smale, ikke sikker på hvilken. Jeg gjorde en fire-tommers hem (foldet to inches, brettet igjen, blindstitched på maskinen) fordi dette voile stoffet er så lett at du trenger en tung hem for å få det til å henge best … og det viste seg å være den beste lengden .

Åh, og jeg la til lommer.

Denne kjole er veldig morsomt å ha på seg; Det er lett og luftig og går bra med joggesko og med sandaler, og det er ideelt for Liberty Tana Lawn (jeg gjorde en annen i Tana Lawn som jeg ikke har fotografert ennå). Samlingene ville være vanskeligere i tyngre stoff – jeg tror selv quilting bomull ville være for stiv. (Jeg har også kuttet en ut i stiplede sveitsiske; vi vil se hvordan det går.)

Jeg har alvorlig hatt dette blomstermaterialet for en Kajillion år, og sannsynligvis en del av min glede i å finne dette mønsteret er at det vil fungere for flere andre stoffstykker i omtrent den samme geologiske æra – som alle var for fantastiske ikke å kjøpe , men for lett å gjøre i shirtdresses. Jeg føler meg så rettferdiggjort å flytte dem alle til California nå …

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Mer Vogue 8728October 24, 2011in “Alphabet Prints”
Vogue 8728: Denne gangen er det Libertyaugust 1, 2011in “Erin_Sewing”
Gjett hva? Mye mer 8728! 26. oktober 2011in “Erin_Sewing”

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *