Pinstripe Coat

Det ser ut til at mange motetrender kommer og går i lynets hastigheter, noe som kan være spesielt hardt på ol -lommeboken. Hvordan kan du fortelle hva som er her for å bli og hva som kommer til å gå med et øyeblikk? Jeg mener, etter Met Ball mandag kveld … trenger jeg å bruke leiepengene mine på en Givenchy Beadazzled Nude Latex Evening -kjole? Jeg mener, er det et blitz i Beyoncé-pannen, eller en snart stalwart av stilinformerings garderoben? Så mye søvn tapt over denne.

Hvis du har fulgt memorandum en stund, vet du at jeg handler om å kombinere tidløse klassikere med nåværende trender. I mange tilfeller er det imidlertid ingen store investeringer som kreves – bare noen stylingtriks og oppdatert tilbehør for å modernisere utseendet ditt.

Utstilling A: Dette marinen og det hvite ensemblet. De fleste brikkene jeg har på meg i dagens innlegg er klassiske varer jeg har hatt i årevis. Denne Duster -frakken er ny, men med et klassisk kutt og tidløse pinstripes, vet jeg at det vil være en allsidig topp som jeg har på meg i årene som kommer. Alt annet? Klassiske, allsidige stifter i skapet mitt som bare trengte å bli stylet og utstyrt på den beste måten å ta på seg en oppdatert, urban vibe.

Ved å tøffe marineskallet inn i de hvite silkebuksene mine med høyt midlertid .

Arbeidsmessig, på moten og lommebokvennlig? Meld meg på. Og hvis det ikke er nok til å sørge for en god onsdag, kan du sjekke Bonkers -salget som skjer best nå på Shopbop. Agh! Så mye gooooood. Jeg har tatt med de beste valgene mine i flipbook -widgeten nederst i dette innlegget for din gjennomgående glede …

Frakk: Topshop | Bukser: Nanette Lepore (gammel, lik her og her) | Tank: J. Crew (gammel, lik her og her) | Sko: Jimmy Choo (lik her) | Bag: M2Malletier | Lær choker: Urban outfitters (også elsker denne) | Gull Choker: Gammel, lik her og her | Belt: gammel, likt her | Lip: Buxom (Brooklyn)

< >

Min butikkliste liste:

Forrige vare

1 av 25

Neste vare

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *