Hvordan bruke belter med skjørt

Hva er noen gode retningslinjer for å velge belter å ha på seg med skjørt for å fungere? Besøkende underverker …
Jeg vil ha det hvis du kan gjøre en runde eller nøyaktig hvordan du Wolverhampton Wanderers Skjorter bruker belter med skjørt. Jeg liker utseendet på belter med skjørt, så vel som jeg ikke helt er helt sikker på hvordan jeg Everton FC Skjorter skal velge hvilken bredde jeg skal gå med eller å koordinere farger.

Vi har snakket om å bruke belter-i tillegg til den nært relaterte bekymringen for når vi skal tuck-før, men ikke spesielt med skjørt.

Jeg vil være ærlig her: Jeg er ikke mye av en tucker selv, så jeg bruker ofte ikke belter med skjørt. Blyantskjørt pluss utstyrt pullover pluss blazer tilsvarer antrekket. I form så vel som fakkelskjørt pluss utstyrt cardigan er lik antrekk.
Jeg har mye morsommere, generelt, med annet tilbehør. Hvis et skjørt ikke i form i midjen, er jeg mye mer sannsynlig å få det skreddersydd enn jeg skal prøve å holde det opp med et belte.
{Relatert: Nøyaktig hvordan du kan stoppe skjørt fra å vri seg rundt}
Så jeg er nysgjerrig på å høre hva andre besøkende oppgir med tips for nøyaktig hvordan du bruker belter med skjørt.
Hvordan bruke belter med skjørt
Jeg tror ikke det er noen form for vanskelige så vel som raske regler – bare retningslinjer å leke med. Noen tanker:
Hvis du tucking, trenger du ikke å ha et belte, men det kan være en fin touch. Jeg vil imidlertid foreslå at beltet har mer å gjøre med kroppstypen din enn antrekket, men denne artikkelen fra GLAM -radar kan være praktisk lesing.
Skjørt med belteløkker = Belt i samme størrelse
Et skjørt med belteløkker er sjeldent, men du bør matche beltet til størrelsen på belteløkkene. Selv da vil jeg oppgi at du ikke trenger å bruke belte hvis du ikke tucking, men det er meg.
{Relatert: Nyere valg for belter å ha på seg med kjoler}
Følg med for en Roundup av våre siste foretrukne “klassiske” belter for arbeid!
Høyt midje skjørt = mager belte
Et skjørt med høyt midje kan se utmerket ut med et mager belte. Gå med en silkeaktig bluse eller – hvis du prøver – en bodysuit for å få et strømlinjeformet utseende.

Avbildet over, noen få av våre foretrukne merker for silkeknapp-front-bluser fra 2022: 1) Quince ($ 59!) 2) Boden 3) Everlane* 4) Mm.Lafleur* samt 5) Club Monaco. For mer budsjettvennlige valg, inspiser grana så vel som Lilysilk; For yndigere valg inspiser L’Agence, utstyr, så vel som Vince.

Her er noen få bedårende Gremio Skjorter bodysuits (fra 2022) – merk at Tuxe, Commando, Paige, Express, Free People, Madewell, Naked Garderobe, samt Intermix alle har utmerkede valg i det siste. På samme måte følg med på undertøydesignere som Skims, Wolford samt Yummie med noen ganger akseptable-for-arbeidsalternativer. Du kan på samme måte prøve disse uvanlige bukseseler for å holde skjorter tukket pent!

< >

Det er mye morsomt beskjærte genser denne sesongen som på samme måte kanskje ser fint ut med et skjørt med høy midje-men jeg tror det er finest å forhindre avlingstoppen for kontoret.

(Damer, hva har du på deg med skjørt med høy midje?)
Avbildet øverst: Black Halos blyantskjørt med høy midje, tilbudt utelukkende online; Shopbop har på samme måte noen få farger.
Se etter selvbelagte skjørt

Selvbelter: Et skjørt som har en selvbelte ser også fint ut med et gjemt utseende. Se for eksempel Akris Punto Belted Look, over.

Ladienull

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *