retur av skjerfene

ok, hvem gikk og såed ebay med alle disse skjerf-hals kjoler? Det kommer ikke til å fungere, vet du – spesielt hvis du fortsetter å ikke oppgi dem i min størrelse. Denne er $ 4,75, og B39. Jeg er altfor lat til klasse ned fra den størrelsen. Du må gjøre det bedre enn det!

Er det ikke søtt, skjønt? Jeg tror dette er en perfekt sommerkontorskjole. Kanskje i Voile, kanskje i en lett silke. bedårende i krem ​​og hvit seersucker; befaling i svart lommetørkle sengetøy. Jeg ville lage en-linje skjørtversjonen (og bli kvitt den forreste sømmen), legg til lommer og boom! Jeg vedder på at jeg kunne lage tre eller fire av disse i kort rekkefølge, og ha dem til de falt fra hverandre.

Selgeren gjør det jeg ønsker hver mønster selger ville gjøre: hun skanner ryggen, så du kan se mønsterbitene og stoffkravene. Himmel.

Hun har også dette oppført:

Litt mer avansert (og fortsatt B39). Jeg liker denne også, selv om jeg er ganske sikker på at den i den slanke skjørtet faktisk er en Android. Ikke at det er noe galt med det.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Linktastic Friday: Nyttig Editionmay 30, 2008With 41 kommentarer
Seriøst, jeg hjørner markedet på shirtdressesapril 8, 2008
Oooooh.october 19, 2006

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *