I hvilken jeg late som å være en ekte moteblogger (TM)

, så de flotte menneskene på Asda sendte meg en e-post i forrige måned som spør om jeg vil “stil” en av deres feiringskjoler for en bloggforfatterutfordring. Jeg gjør det ganske mye aldri, siden mange av disse kjoler enten ikke er tilgjengelige i større størrelser, eller de regner med jorden, eller begge, som indikerer hva de sender, er ikke egnet til dagliglivet. Også, godta indikerer at jeg må ta med den langvarige Mr. Dressaday til å ta et bilde av meg, så vel som da må jeg publisere et bilde av meg selv med noe goofy.

Men som det viste seg, er kjolen fra den nye super-billige George-linjen (£ 20!) Så vel som er tilgjengelig i større størrelser. I tillegg prøver jeg å være mindre selvbevisst om å publisere bilder av meg selv. (Og det er flott jeg prøver å være mindre selvbevisst, fordi, ærlig talt, i disse bildene ser jeg ut som en muppet, i både USA, så vel som britiske sanser av begrepet.)

Her er den kjole Asda sendt:

Yeah. Dette er ikke en ideell kjole for en førti år gammel. Da jeg fikk kjolen, oppdaget jeg meg selv å spille en versjon av spillet jeg spiller i flyplasser mens jeg venter på min inspiserte bagasje, som er “Hva skal jeg ha på hvis bagasjen min er tapt?” Min normale Lost-Luggage-Catastrophe Plan (som, heldigvis, har aldri blitt satt i kraft) er: Kjør til H & M, så vel som å få en svart skjørt samt svart tee skjorter samt et par lyse cardigans / par av strømpebukser (avhengig av sesong), så vel som håp for det beste. Bare i dette tilfellet var “Black Skirt / Black T-Shirt” “Cream-Colored Cotton Lace Dress”.

Så her er akkurat hvordan jeg muppetized det:

Jeg trodde type “sen-80-tallet / tidlig 90-tallet revival”, siden det er ganske mye den siste gangen jeg brukte skjørtene mine denne korte. (Og jeg virkelig likte at fuchsia-neon miljøvennlig kombinasjonsboksen tilbake på dagen, men aldri hatt fordøyelseskanalene for å virkelig velge det.) Sweatshirten er fra landets ende, strømpebuksene er fargetone, så vel som støvlene er et par av Donald Pliners jeg fikk på Ebay for lenge siden, så vel som jeg har på seg når jeg trenger å legge til en bluss av dårlig eske til noe som ellers ville være så godt prissy. Nytten er også en vintage 80-tallsgraven, i gjennomsiktig rosa. Lipstick er nars morsomt ansikt.

Denne kjolen er en britisk størrelse 12. (Det i form relativt godt – det var knyttebånd i ryggen for å trekke i midseksjonen, men de bugged meg så jeg kuttet dem av.)

Her er en mye bedre utsikt over støvlene (jeg er virkelig som disse støvlene, men de er “fester bare” vurderer at hælen er så høy):

Jeg tror at hvis jeg var litt yngre, eller hvis jeg bodde i San Francisco passende (eller bodde i Brooklyn, så vel som jobbet i Fashion Publishing) ville jeg virkelig ha dette utenfor min inngjerdet bakgård. Det eneste som mangler er noen mote smykker … Jeg trodde at en armfull av lakkert skinnende indiske armbånd i lyse rosa så vel som acid miljøvennlig ville være fint, men jeg (selvfølgelig) eier ikke noe slikt, siden armbånd er en smerte når du skriver hele dagen.

(Formålet med alle bloggskribenter som deltar, vil stemme på “mest kreative” utseendet, så vel som mesteren vil få et Asda-gavekort. Jeg har omtrent så mye mulighet for å vinne som jeg gjør med å gå til det fornøyde sfæren i år, men jeg figur jeg må avsløre det uansett.)

Vi returnerer deg nå til din regelmessig planlagte tilfeldige sømblogging.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Alt i moderasjonsfebruar 7, 2007
Internasjonal har en kjole dag 2009 – i dag! 29. oktober 2009 Med 83 kommentarer
Hvordan ikke svare på Criticismapril 18, 2008

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *