Desember er måneden med rumenske illustratører

som feirer rumenske illustratører
Det er desember og juledagene er over oss. Det vil være et utall av gratis ressurser hovedsakelig siden dette er måneden for å gi. Hvilken mye bedre metode å feire enn å gi litt noe til alle.
Men i år vil jeg gjøre noe mer. 1. desember, mine landsmenn så vel som jeg feirer den rumenske nasjonaldagen. Vi har vært et kommunistisk land frem til nylig. Derfor virker hendelsene alle en kopikat av det vi ser i andre europeiske land som aldri forsto regimet eller USA. Det er ikke for å oppgi at vi ikke har mange av våre egne patriotiske festligheter. Min innsats er en slik “patriotisk festlighet”.
Hele desember måned vil jeg fungere noen av mine foretrukne vellykkede rumenske artister, som hovedsakelig er illustratører. De har både nasjonal så vel som verdensomspennende anerkjennelse for fantasien og ånden. Jeg vil at dere alle skal se at i tillegg til å få en følelse av hva rumenere gir industrien i grafisk stil.
Maria Surducanthe aller første som ble omtalt i serien er Maria Surducan.
Med tanke på at jeg har økt litt drage, har jeg også endt opp med å bli kjent med det fantastiske forlagshjemmet Usborne. så vel som det er akkurat slik jeg fant Maria Surducan fra Cluj Napoca (Romania). Dessverre var det med et utenlandsk forlag, så vel som ikke en av våre egne. Vi er ikke veldig flinke til å markedsføre verdiene våre, ser det ut til. Imidlertid ble jeg psyket for å se at hun er en rutinemessig usborne samarbeidspartner, etter å ha produsert illustrasjoner for en samling historier fra Shakespeares skuespill, skrevet samt redigert av Anna Milbourne. Den andre fotoboken er Canterbury Tales, Retold for Children.

Bortsett fra barnebøker, tegner hun unikt bilde for grafiske romaner, plakater og tegneserier. Hun bidro også til en ekstremt livlig jobb for kortstokk, kalt Mascarici. Hun oppdaterer regelmessig bloggen sin med hendelser så vel som skisser så vel som hennes ferdigheter. Dessuten har hun også en søster, Ileana Surducan, og overholder fotsporene. Begge foreldrene er leger, så kvinnene gjør det virkelig for kunsten, motivert av åpne sinn. Deres entusiasme var aldri fornøyd med motstand, så mye for å sikre at de aldri tenkte på å gjøre noe annet.
Maria produserte Praslea Cel Voinic basert på tre typiske rumenske eventyr, samt publikumsfinansierte jobben med Crestemidei.ro, en på internettplattformen som ligner på Kiskstarter. Det var hennes drøm å gjøre disse tradisjonelle historiene til en grafisk bok så vel som hun vakkert lyktes. Det er fordi hun, utover hennes tegneferdigheter, på samme måte har gaven til historiefortelling.

0/5 (0 anmeldelser)

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *