De hundre kjoler: Dag 33

Jeg tror denne kjolen er den aller første vogue 9929 jeg publiserte om:

Her er en mindre uklar utsikt over stoffet:

Glidelåsen her gjør sitt beste. Jeg er på en eller annen måte feilet min kjole type mens du bryter med alle disse kjoler av så vel som på det, så vel som ikke merke til et par kjoler verdt av bilder … ting i nettleseren din kan være løsere enn de vises.

Og baksiden:

Denne blir brukt med en hvit cardigan (når det er nødvendig – det er en varmtvanns kjole, sikkert), så vel som de røde kledene igjen. (Jeg liker de røde kildene fordi de er en av fargene Keds, gjør i den bredere bredden, som er mye mer behagelig. Seriøst, Keds, når skal du ringe meg? Jeg har alle slags konsepter for deg Som jeg skal jobbe for sko.) Jeg har også prøvd dette med en miljøvennlig cardigan, for å matche den miljøvennlige stripen, men den generelle effekten er mye også “jul i juli!” for meg.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

De hundre kjekkene: Dag 32uly 4, 2013in “100dresses”
Hundre kjoler: dag 30july 2, 2013in “100dresses”
New Dressjuly 6, 2012in “Erin_Sewing”

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *