Skjorte kamp vanlige bemerkelsesverdige t -skjorte stiler

ShirtBattle er hjernen til to serielle gründere Robert Lassers (grunnleggende partner av Bride.com og Exposites) og Ed Primm (eier av CreativeMotionDesign). Årsaken så vel som konsepter bak jobben er ekstremt godt oppsummert av de to:
”Tee -skjorter er en uttalelse som er dypt personlig for brukeren. Det er den moderne dags sandwichbrettet som erklærer for resten av verden, “Dette er den jeg er så vel som det jeg står for”. Vi oppdager utmerket ære ved å være katalysatoren for å få frem menneskers indre stemmer til verden. ”
Shirt Battle er et nettsted som setter to T-skjorter for å få tak i hver uke. Forvent å se mye mer av disse mennene her, på bloggen vår, siden de fungerer mye av mine foretrukne karakterer, som absolutt er primære spillere i dagens popkultur.
I utgangspunktet er valgprosessen ganske kjent – verdens fineste designere går på hodet på en flott gammel måte, bar knoke, slugfest for å se hvis stil appellerer mange til tee -kjærlige masser. Designere er en konkurransedyktig god avtale så vel som de positive kommentarene i tillegg til å gi en knock-out trøkk til sine jevnaldrende.
Shirt Battle har to nye stiler som starter 12:00 PSD på mandag. T-skjortene er priset til $ 15 under kampen i tillegg til å gå så mye som $ 16 publisere kamp. Frakt er $ 3,99 for innenlandske leveranser samt 13.99 for verdensomspennende. Alle t -skjorter er trykt i Sunny Long Beach, CA.
Skjortkampen er ganske ny på scenen, så vel som å stolte seg over den høye kvaliteten på skjortene sine, i den forstand at alle er laget av 100% lydspunnet bomull, så vel som har tilpassede etiketter. T-skjortene er håndskjermet, så vel som er utrolig myke og behagelige å ha på seg. Og jeg liker at noen av de gamle stilene kan oppdages i delen “Nå i lager”, slik at de ikke blir utslettet av jorden med jorden.

Blant artistene t-skjorte Battle har taklet er
Warbucks
Rich Coffey
Zomboy
Yanmos
Darkchoocoolat
Zombie Media

Og de leter kontinuerlig etter nye, så hvis du føler deg nok, send inn et design! Gå i ringen!

Her er denne ukens Tshirt -design, totalt utstyrt med Halloween -stemningen som du forventet:

Beetlejuice Vs. Jacks mareritt
Og resten av de tilbudte trykte t-skjortene:

Minions in Blackdamsel i Distresssaints of Nicholastrust Me Jeg er en ninjafacebook samt Twitter for t-skjorte kamp

0/5 (0 anmeldelser)

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *