Uformelt fredag: Brodert krage

< >

Broderte setningskraven på denne blusen var bare den livlige kontakten som trengs for å slå en ellers kald, grå vinterdag på hodet for meg i går. Jeg kunne ikke like setningen krage mye mer, så vel som gullknappene nede foran er bare kirsebær på toppen. Jeg brukte det ekstremt tilfeldig med denne skinny denim (sjekk ut den fantastiske glidelåsen på disse babyene!), Metalliske gullnekker så vel som min foretrukne Glen Plaid Coat som du sist så i dette siste innlegget. Jeg likte å bruke blusen kledd ned i går, men forstå det vil se like fantastisk kledd med en glatt svart blyantskjørt, så vel som pumper for en mye mer formell dag på kontoret. Det er nettopp den typen uttalelsestykke som fungerer helt i, så vel som ute av kontoret, og tilbyr det fantastiske tipset som arbeidsklær kan være så interessant som off-duty-stil hvis du er klar til å tro (og se) utenfor eske. Snakker om å se utenfor min typiske boks med foretrukne forhandlere – toppen er virkelig fra butikkene. Har noen form for dere prøvd dem ennå? Dette var virkelig mitt første-noensinne kjøp så vel som jeg var så hyggelig overrasket. Virkelig spesielle stykker på utrolig kostnadseffektive priser. Jeg snakket også denne kappen så vel som denne frakken / kjolen. Kan ikke vente å ha på seg så vel som dele dem.

Happy fredag ​​så vel som ha en fantastisk helg! xx.

Brodert skjorte: butetter | Bukser: Misseguided | Frakk: C / O Ann Taylor | Sko: Zara (lignende her, så vel som her) | Bag: Saint Laurent | Solbriller: Smoke X Speil | Lip: Bite (Gazpacho)

< >

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *