Denne ukens nye kjole.

Fra det øyeblikket jeg la øynene på det, ønsket jeg dette mønsteret så dårlig. Så, omtrent en måned tilbake jeg ga inn i lengden, så vel som jeg bestilte den fra Blue Gardenia. Jeg skulle gjøre dette til seminaret jeg dro til et par uker siden, men jeg var litt hesitant å tilbringe sømtid på den, som det er så annerledes enn halslinjene jeg vanligvis bærer. Jeg startet den røde utsikten, men jeg gjorde ikke den endelige sloggen som ville vært nødvendig for å få det fullført for den turen.

Imidlertid fullførte jeg det opp i helgen, så vel som var så fornøyd med det at jeg tok det på * denne * turen. Jeg skulle ha den i dag, men værforholdet her har ikke samarbeidet, så vel som jeg måtte omforale kjoler til alternerende dager. Så jeg skal ha det i morgen, når det skal være på 50-tallet. (Med litt hvit cardigan samt ankel-stropphælene.) Her er det i et ekstremt hektisk “luftfart av felt og hus” Skriv ut.

Og en nærbilde av bodice:

Det er virkelig bedårende på så vel som ekstremt komfortabel – passer som en drøm. Jeg gjorde ikke noe for mønsteret annet enn å begrense midje sidesømmene litt for mer bruk av letthet. Jeg tror (ser på bildet) at jeg kutter frontskjørtet på brettet for å kvitte seg med senterets forsamling, men jeg kan ikke huske. Jeg ønsker at jeg hadde hatt tid til å lage et matchende belte (belter er ekstremt “retnings” nå, som mitt mote magasin gode venner sier) Men jeg var glad for å kunne gjøre ermet Hems for hånden.

Jeg skal definitivt gjøre dette igjen, kanskje i et solidt med et kontrasterende nakkebånd. Det vil også være morsomt i polka prikker, med nakkebåndet (og kanskje et band rundt bunnen av skjørtet) i forskjellige polka prikker (forskjellig størrelse eller reversert i farge) fra kjoleens kropp. Dette ville være et utmerket mønster for noen som er litt mindre på toppen, da samlerne definitivt legger til bulk for en ekstremt timeglassig effekt. Den bygget ekstremt raskt – selv ermene var enkle å sette inn, så vel som dette var det aller første settet av ermer jeg legger inn etter endring til en sømmen uten en fri arm, så det er virkelig å si noe.

Så: Gown A Day Mønster Grad: A +!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Hemmelige liv til kjoler vol. 8 september 13, 2006
Hemmeligheten i katedralen 8, 2008
Hemmelige liv til kjoler # 14March 27, 2008 med 80 kommentarer

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *