Design din egen hette som en proff!

Video PlayerHTTPS: //blog.tshirt-factory.com/wp-content/uploads/hoodie-unfolding-itself-on-a-white-Surface-in-Stop-Motion.mp4

00:00.
00:00.
00:04.

Mote trender kommer og falmer bort og ting er i en evig endring. Tilpasse våre klær kan konvertere et vanlig element til et eviggrønne stykke fordi det gjenspeiler vår egen essens. Det er en måte for deg å snakke visuelt. Du kan også designe din egen hette, for en økning av dristighet og for et friskt og tydelig utseende.
En hettegenser er et must-ha i noen garderobe, uavhengig av deres alder, kjønn eller andre kriterier. Fluffy og skjegg – alle bærer dem med kjærlighet!
Heldigvis, i dag, har vi mange verktøy for å skape en sterkt tilpasset hette.
Trinn for å designe din egen hette: Hvis du velger å lage din egen hette, online, er Tshirt-Factory din allierte. Her har du til disposisjon et bredt spekter av klippekunst, elementer og absolutt ingen grenser. Du kan velge mellom dyr til mat, memes … du heter det.
For det andre, importer elementene dine på Udesignart T-Shirt Design Software, og begynn å jonglere med ulike fonter, lag, farger og så videre. Du kan beholde det som elementær eller fancy du ønsker for at alle hettegensere vil bo i signaturen din. Ikke vær redd for å eksperimentere!
Du kan like godt være ganske dyktig på fotoredigeringsprogramvare, og du vil kanskje bruke din egen hånddannede kunst. På Udesignart kan du også importere arbeidet ditt.
For en mye mer spesiell og nøyaktig visjon om hvordan disse trinnene kjører, opprettet vi en trinnvis veiledning. Vi fokuserte på en hettegenser, inkludert bikerelementer. Se vår YouTube-opplæring:

Så, hvis du er fornøyd med din nyutviklede hettegenser, men du vil se hvordan det ser ut på forskjellige teksturer, farger, stoffer, gå til stedet og sjekk på den. Du kan prøve mange alternativer til den beste versjonen av hettegenseren kommer opp.

Nå som alt har blitt gjort, velg mellom å gå til din lokale skriver eller plassere kjøpet på andre utskrift på etterspørsel nettsteder som
Redbubble,
Spreadshirt
Printful.

Før du avsluttet, vil jeg at du skal huske på at en tilpasset hette kan også være en fantastisk gave til alle. Enten hvis du designer din egen hette eller du vil velge eller søke etter allerede laget t-skjorte design som de nedenfor, er mulighetene utallige.

Tross alt er dette en fantastisk metode for å uttrykke oss selv. Kult, er det ikke?

0/5 (0 anmeldelser)

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *