Noen få små ting

Sandritocat har en Valentinsdags salg, slutter lør. 2/14. Alle som kjøper fra butikken hennes, vil bli inngått en gave til et gavekort på $ 25 til å bruke i butikken hennes. Hvert mønster du kjøper vil gi deg en oppføring. (Hun skal ha henne 7 år gammel tegne navnet, som skal sikre total tilfeldighet!) Mønsteret ovenfor er tilgjengelig på butikken hennes … Klikk på den for å besøke!

Hvis du er Chicagoland-Local, lærer Mary Beth en lue-making klasse denne søndagen, og så igjen på 22.! Den første søndagsklassen er nesten full, så skynd deg på scurry! (Dessverre, jeg er booket solid begge disse dager, eller jeg ville være der …)

Åh, og en av grunnene til at ting har vært litt stille rundt her i det siste, er at jeg fyller for Jan Freeman på Boston Globe i noen uker. Du kan lese kolonnene mine på å korrigere folk (ikke) og Twitter, hvis du vil.

Andre quickies:

Amy sendte en link til små kjoler for Afrika.

Carol P. Sendt en lenke til denne fantastiske hagen til Eden Dress. Det vant toppdesignprisen på årsmøtet i den internasjonale tekstil- og klærforeningen. Jeg skulle ønske jeg ville vite om dem før, deres siste møte var i Schaumburg (svært nær Chicago).

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Moderen til All Linktastic Thursdaysjuly 3, 2008
Er det fredag ​​allerede? 20. februar 2009
Linktastic Friday: Nyttig Editionmay 30, 2008With 41 kommentarer

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *