ShirtDress # 3

Når du gjør det samme mønsteret flere ganger, begynner du virkelig å forstå hvordan noen få små endringer vil endre utseendet helt, til Wit:

Dette er Liberty Babycord (noen ganger kalt Kingly Cord, jeg er ikke sikker på om det innebærer at de tror konger er store babyer, eller hva); Som vanlig glemmer jeg stilenavnet. Jeg dro til eBay for å se om jeg kunne finne noen og endte med å kjøpe fire mye flere meter av en * annen * utskrift, så jeg tror jeg vil la det være så ukjent for nå, takk!

Knappene er olivenplast (alle knappene på disse tre kjolene har bare vært standard av de revolverende rackene fra Hancocks stoffer; Jeg har tonnevis av vintage knapper, selvfølgelig, men ikke ti av noen en slags, noe som gjør det Litt utfordrende å bruke dem med shirtdresses). Jeg hadde også et sett med lyse teal de under vurdering for denne kjolen, men de var en liten headlighty mot swirly-utskriften.

Mansjettene var faktisk ikke så mye av en pita som jeg trodde de ville være; Det er en liten bobble på en av dem hvor det brune båndet som kanter placketen møter mansjetten riktig (som selvfølgelig ikke tenkte å ta bilde av). Men vurderer jeg flyttingene mine hender så mye når jeg snakker, vil ingen noensinne legge merke til.

Her er et litt bedre titt på stoffet:

Jeg har også en midriff-y-kjole laget i samme farge, bare i plenen. Jeg kan ikke huske om jeg noen gang har postet den, skjønt. Best nå venter det på en knappfiks, dessverre.

Sy med frihetskabel er ikke vanskelig; Det er veldig fint og lett, ikke store i det hele tatt. Utskriften skjuler eventuelle lurproblemer, og Wales er så fine at du ikke får den merkelige separasjonen du i noen tilfeller har i sømmer med Wider-Wale Corduroy. Også, det er sooooo myk, som veldig tynn fløyel. Hvis du har på deg Liberty Corduroy, vil folk kjæledyr deg. Vær forberedt.

Jeg brukte syet i organza igjen for grensesnittet; jobbet bra. Det hjelper kragen til å holde en myk form uten at jeg må mash det med strykejernet (ikke bra for Corduroy). Og denne, i motsetning til gårsdagens versjon, er veldig varm og ser bra ut med en (kremfarget) t-skjorte under den også.

Å svare på et av spørsmålene som kom opp i går; Disse er alle kaste-i-vaskemaskinen kjoler. Hvis jeg kommer til vaskenheten før Mr. Dress-A-Day gjør, henger jeg dem opp når de er fuktige; Ellers går de også i tørketrommelen. (Siden vi begge jobber hjemmefra, er vi litt over som kommer til å forkaste ved å gjøre vaskeriet. Kontoret mitt er nærmere maskinene, men han kan faktisk huske når syklusen er oppe, så han vinner vanligvis.)

Flere shirtdresses / shirtwaiister er i verkene … se denne plassen for enda flere avdrag!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Her, Kitty Kittymarch 3, 2009
Returnere (litt forhøyet, ikke triumfen) av Shirtdressjanuary 23, 2012in “Erin_Sewing”
Av talleneapril 7, 2008

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *