Watercolor Collection Bundle – 400 aspekter for bare $ 8

Den aller beste $ 8 akvarellkolleksjonen for sommeren
Det er på tide å legge ned tee -skjortene i tillegg til å se på noen få digitale ressurser, ideelle for sommertiden. Tee -skjorter er en utmerket metode for å vise talentet ditt, for å vise fandom eller samhandle det som ellers er tydelig for deg eller tvert imot, det du kanskje ikke raskt oppgir høyt.
Men hva med de andre kanalene som viser frem kreativt talent?
Invitasjoner – for eksempel bryllup eller spedbarnsmeldinger, firmakort, gratulasjonskort – for morsdagen, skrivesaker – som kalendere, notatbøker samt dagbøker, logoer, magasiner, presentasjoner samt oppføringen fortsetter, er alle medier for nydelig grafikk . Det ville være synd å ikke nevne overholdelsen av ressursene som kan brukes til alt det ovennevnte.
Jeg snakker om den nyeste akvarellkolleksjonen som er omtalt på det grafiske tyvegodset, som fokuserer på å tilby de aller beste grafiske tilbudene, om enn for en begrenset tid. Jeg har koblet til nettstedet før, men denne typen produkter har endt opp med å bli mye mer, så vel som mye mer typisk med mange lignende nettsteder som er tilgjengelige, fordi en bunt er metode som er mye mer fordelaktig for begge deler: designere så vel som kunder.
Som sagt, det nyeste buntproduktet er utrolig praktisk, ideelt for sommeren, med 400 akvarellelementer, som blomster, fugler, bedårende jenter, sømløse mønstre, trær, kortmaler, vintage biler, kranser, teksturer, det typisk detaljhandel Til $ 600, men det tilbys for bare $ 8! Tilbudet tilbys i 9 mye flere dager, mye tid for det beste du kan kjøpe for en så liten sum, hvis du er en fungerende innovativ i digital stilindustri.
Kunstneren, i ordets sanne forstand, bak de fantastiske kreasjonene er polsk illustratøren Alisa Kovalev, også forstått som Mikibith. Hun har vært designer i 15 år nå, så vel som nylig har hatt en baby, noe som ekstremt påvirket stilen hennes så vel som metode for tegningene hennes, som du kan se selv.
Alle aspekter kan raskt tilpasses for å passe dine behov. Du vil kunne jobbe med .AI, .eps, .jpg samt .png data for å endre opp farge, størrelse, detaljer og mer.

0/5 (0 anmeldelser)

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *