Vinn Tshirt -kampen – 10% avslag for fabrikkfans!

Det er et ganske nytt nettsted koordinert av Joe som bringer oss heller den fascinerende konkurransen. Hvis du liker vanskeligheter med å få t-skjortene dine, vil Tshirt-kamp være et morsomt sted for deg å motivere den aller beste stilen til å bli skrevet ut mest.
Hver uke blir to nye stiler kastet i lyden så vel som den som tilbyr mest går i tillegg i en uke til, mens den tapende er aldri å se igjen! Dette er utelukkende basert på å selge tall så vel som ikke på stemmer, så den aller beste stilen bare vil seire hvis den blir solgt, så få kjøp. Funer -delen er at du også kan være den som innbetaler pengene ved å sende inn tee -skjorter grafikk – hvis den er valgt for “kampen”, så vel som får tilbudt uavhengige designere vil få $ 1 for hvert salg, en tee -skjorter med stilen samt få holde idealet til de respektive kunstverkene.
Så det er ikke bare underholdende, men på samme måte en sjanse for uavhengige designere å vise litt muskelmasse i tillegg til å legge arbeidet der ute. Stilen er ganske sterke, så konkurransen kan være virkelig stramme! Nettstedet er ekstremt informativt, så vel som han også setter opp en detaljert biograf av designerne. Fantastisk jobb, Joe!
Og siden du er en av våre utrolige besøkende, får du spesiell behandling. Bruk kupongkode tshirtfactory10 for å få 10% avslag på kjøpet ditt – forsendelse i USA er gratis!
Her er de nåværende utfordrerne:
Lokiday of the Dead Girl, du tror du kan gjøre det bedre? Send inn Tee Shirts -design og vær en av de vinnende uavhengige designerne.

0/5 (0 anmeldelser)

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *