Mens jeg tenker på høsten moteblader

Ankomsten av høsten moteblader har alltid vært mitt signal å tenke på høsten klær, selv når jeg har bodd på steder som Florida og North Carolina der, i august, fallet er bare et disig løfte. (I Chicago August var en rimelig tid til å tenke på høsten, slik at du ikke vil bli tatt ut på det første skarpe dag i midten av september, her i Bay området kan det være en kjølig August, men September er sannsynlig å føle mer som om sommeren enn høst.)

Hvis jeg var bedre på mote blogging (se forrige ukes innlegg) Jeg ville ha en gigantisk innlegg med fem gazillion bilder alt lagt ut i formatet “mine must-haves for høsten!” der tre av dem ville legge opp til mer enn en måneds husleie i enhver rimelig sted. men siden jeg er dritt på mote blogging, jeg har bare en tilfeldig liste, som de du kan finne i bunnen av vesken etter en tur til butikken.

Min er:

– oliven anorakk / jakker / lang jakke?

– fulle plisserte skjørt? blyant skjørt med pose lommer?

– ull / denim / twill Heidis med lange ermer Tees / vest gensere, strømpebukser, støvler?

– støvler??

– shirtdresses?

Betyr det liste noen mening? For høsten jeg føler to paletter: en sennep, oliven, rødbrun eller burgunder, med en karamell skinn eller kamel frakk (begge jeg har, heldigvis); den andre (mer mot vinter) med mørk og lys grå, blek blå, svart, med kanskje blek gul eller chartreuse eller blågrønn igjen. De begrensende faktorer her er reise: Jeg ønsker ikke å ha en halv ukes klær i hver palett slik at jeg må pakke to strøk og to par støvler!

Jeg har tenkt på riding sykkelen min en god bit, så full skjørt for dager på kontoret, med en lang anorakk for å holde vinden ute; Heidis med støvler for reise og møter. Jeg kan også klønete, runde, og kort til å trekke av “multiple-lang-lag over en shortish skjørt, tights og boots” utseende, men jeg kan gi det et forsøk.

“Boots” har to spørsmålstegn etter det fordi jeg har fem parene som jeg elsker og nesten aldri slitasje. pluss ett par på skomaker strekkes. Hvorfor får jeg ikke bruke dem? Jeg trenger å finne ut av dette før jeg kjøper et annet par, selv om dette er ringer meg (bare i svart, please).

Og jeg har et par av shirt mønstre som virkelig, virkelig trenger å bli gjort opp. De bare ser på meg med de valp-hund øyne når jeg åpner esken … men de ville være for California slitasje bare altfor lett for å reise til kalde steder.

Jeg tror Heidis er selvforklarende …

Hva gjør din faller liste ut? også – hva er ikke på listen? Jeg tror jeg er nesten ferdig å kjøpe vintage skinnjakker (etter helt upraktisk robin’s-egg-blå jeg tok i forrige uke), støvler (se ovenfor), tights i rare farger (har en boks full), og hatter, fordi jeg splurged på et par Kangols fjor (selv om jeg alltid fristet av lave kostnader berets) …

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Og nå for noe helt differentAugust 13, 2007
Rant: Jeg ser London, ser jeg FranceOctober 28, 2008
Hvorfor jeg ikke vanligvis legge om høy FashionAugust 23, 2010With 19 kommentarer

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *