Hva gjør du nyttårsaften?

så vel som ville du tenke på å gjøre det i denne kjolen fra Topshop?

Jeg ville sikkert ha på seg denne kjolen, det er så over-the-top gledelig (det minner meg om Betabrands Lust skjørt). Sannsynligvis med svarte strømpebukser, så vel som høyhælte lace-up støvler (for å gi det litt kant). så vel som sølv eyeliner, kanskje? Klikk på bildet for å inspisere ut ryggen, som fornuftig har ingen paljetter overhodet (slik at du ikke er poked hver gang du setter deg ned).

Snakker om Nye, jeg har egentlig ikke noen form for planer. Noen har konsepter for noe morsomt å utføre i San Francisco (med tanke på at jeg ikke drikker)? Jeg forventer at jeg har en måned å sette noe sammen …

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Internasjonal har en kjole dag 2009 – i dag! 29. oktober 2009 Med 83 kommentarer
Jeg trodde at du burde kjente loven 20, 2007
Hvordan ikke svare på Criticismapril 18, 2008

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *