Paisley, hvorfor ikke?

Så her er en kjole jeg gjorde en stund tilbake, men har ikke postet ennå.

Bodien er fra 1577, igjen. Skjørtet er skjørtet fra W3, så i hovedsak er det den samme kjole som denne. men annerledes. Stoffet er fra humør; Det var litt på den kostbare siden, men igjen tror jeg at stoffet deres vanligvis er litt på den kostbare siden …

Her kan du se det svarte biasbåndet jeg pleide å fullføre ermene (også halsen):

Og her er baksiden:

Det er en bemerkelsesverdig komfortabel kjole … Jeg har hatt det ganske mye.

Oh, også, mens jeg tenker på det – jeg har nylig oppdatert denne bloggen til en ny versjon av WordPress, og noen få folk har problemer med å komme til de nyeste innleggene. Jeg håper dette innlegget gir WordPress et spark og vekker det opp …

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Vil du se en ny kjole? 8. desember 2013in “Erin_Sewing”
Party Dress! 15. desember 2013in “Erin_Sewing”
De hundre kjoler: Dag 9June 11, 2013in “100dresses”

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *