Jeg har gitt deg en widget, men jeg glemte det

Jeg laget en widget over på widgetbox måneder siden, men siden denne bloggen er eldre enn smuss, så vel som jeg aldri oppgradert til bloggforfatteren “layouts” -funksjonen i stedet for rutinen Ol ‘”maler”, fretting som gjør konverteringen ville spise opp en lørdag mye bedre brukt sy, jeg har ikke fortalt deg om det. helt til nå.

Det ser ut som dette:

Klikk på bildet, så vel som det tar deg til widgetbox-siden for installasjonsinstruksjoner. Dessverre, siden “eldre enn smuss” begrensning som påpekt ovenfor, har jeg ikke noe konsept nøyaktig hvor typiske mennesker ville sette opp denne widgeten på * deres * blogger. Angivelig det “bare fungerer,” men Steve-oppgaver skader ikke noen i bygningen av denne widgeten, så ta det med et saltkorn.

Hvis du vil lage din egen tilfeldige gown widget fra dine egne mønsterbilder, la meg forstå – jeg er glad for å dele koden, for eksempel det er! Du vil ha krav til å kunne produsere en ny katalog og FTP til å gi nytt navn til data for at den skal fungere.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Frykt for frykten for FailureMay 1, 2008
Så galt det er riktig december 14, 2007
Jeg vet bare ikke 24, 2007

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *