Post-fundraising drabble # 5

Hun vil trekke oss begge ut, og legge oss ved siden av hverandre, og vi tror “Er dette det? Skal vi bli gjort?” Vi prøver å se tractable, rimelig, pen. Vi prøver å se ut som om vi kommer sammen. Det er vanskeligere på det fattige stoffet enn det er på meg – hvis jeg blir gjort en gang, og det viser seg dårlig, det er alltid en sjanse at hun vil klandre stoffet, eller fla med passformen, og prøv igjen. Men når et stykke stoff er kuttet, er det ingen ny sjanse. De er neppe noensinne recute inn i noe annet, i hvert fall i dette huset.

[Takket være Jen på Momspatterns for bildet … og hun har et stort clearance-salg for å fjerne noen mønstre før slutten av året! Salget er utelukkende for sin postliste og folk som sjekket ut denne bloggen og vil vare bare en uke, så skynd deg på og ta deg selv hennes fineste! Bruk kupongkoden ‘Merry25’ og du sparer 25% rabatt på en hvilken som helst størrelse rekkefølge! Salget vil begynne øyeblikket du sjekket ut dette og avsluttet ved midnattsens strekk på nyttårsdag.]

La oss se, hva mer? Åh, wiki er over 3000! Jeg vil ikke gi ut premiene frem til januar, skjønt, så fortsett å pakke … DU GUYS ROCK.

Jeg vil dole ut rødt kjole premier etter nyttår, så vel …

Og jeg hadde (helt ikke-relatert til kjoler) et stykke i Boston Globe i går, alt om julen overtro. Jeg håper du og din som feirer, har en sjarmerende dag (og at de som ikke feirer jul, har en flott rolig dag å gjøre med som de vil gjerne)!

Hvis du har en sømoppløsning for det neste året, hvorfor ikke la det være i kommentarene? Og så kanskje neste uke en gang vil jeg gjøre et stort rundepost om dem. Gruven er “Ta deg tid til å gjøre ting riktig første gang.” Vi ser hvordan det fungerer. Se dere alle i 2008 …

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Trikset Lives av kjoler, vol. 6August 8, 2006
Hvordan velge en sømning Machinejanuary 3, 2008With 79 kommentarer
Den første kjole og den siste Dressmarch 12, 2008

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *