Zazzle og Better Make Room Team for Design for Good Contest

Design for god konkurranse
Bedre Make Room har gått sammen med Zazzle for å tilby videregående skole og studenter sjansen til å vinne et sett med tee -skjorter fra designet for god butikk. Designet for god konkurranse er ikke din løp av Mill Contest. Det er litt annerledes på grunn av hva bedre Make Room står for.
Først av alt var Michelle Obama en veldig elsket førstedame. Det er ikke bare på grunn av karismaen hennes, men mye av alle takket være hennes engasjement i samfunnsmessige, helsevesen, pedagogiske årsaker. Et av bedriftene hennes er rekkevidde høyere initiativ, rettet mot unge mennesker. Det oppmuntrer dem til å følge en høyskoleutdanning. I kjøp for å nå dem på en morsom måte, tapper den bedre å lage romkampanje inn i hangout for alle dagens ungdom, sosiale medier. De legger til tekstmeldinger til den metoden på en stor måte ved å bruke UP Next -verktøyet. I utgangspunktet er det en gratis spørsmål og svar -plattform, der grunnleggende college -spørsmål får svar.
La oss komme tilbake til vennene våre, Zazzle. En stor del av sine støttespillere og kunder er studenter, fremtidige studenter og nyutdannede. Heldigvis går de to partiene sammen. De kjører en konkurranse med premier som består i 50 sett med design for gode tee -skjorter laget av designere og inspirert av studenter.
For å delta må du følge denne tråden på Twitter. Kort sagt, du må like innlegget, identifisere en venn og ta turen til nettstedet BetterMakeroom.org for å sende inn “Jeg vil ..” -uttalelsen.
Til slutt går denne konkurransen til 9. november. De vil velge 50 komplette oppføringer tilfeldig for storpremien. lykke til!

0/5 (0 anmeldelser)

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *