Hvordan ikke å tilby dine mønstre på Internett

skremt av vanskelig valuta? Har du en streng 225 tegn per dag skrivegrense? Gir dine mønstre bare for å gjøre din betydelig andre tro at du prøver å tilby dem, men egentlig ikke vil gi dem opp? Her er noen nyttige ideer for å sikre at dine eBay-auksjoner slutter uten bud!

– Har fem gode tilbud på femti mønstre hver, men ta bare ett bilde. Gjør det sikkert at bildet fremtredende har to av nøyaktig samme mønster, som begge er nattkjoler. (Ingen vits, ta en titt på bildet ovenfor.)

– Gi ingen limingsinformasjon. I det hele tatt.

– Gi dating info som er vag (1950s-1960s – vel, noe som er det? Det er tjue år, folk!)

– Hvis mulig, gi unøyaktig info (etikett en mønster Lucy kjole! Når det er en 1960-tallsskift)

– Påvirker enten en manisk (“OMGWTFBBQ !!!! fineste A +++ mønstre !!!”) eller helt flatt (“mønstre. Til salgs Typisk utvalg av uttrykk er motet.

– Gi en liste over kjøperkrav som ville være så godt, selv for å selge et hjem (“Jeg aksepterer bare PayPal, så vel som tilbakebetaling må være timestampet mellom 2-3 AM GMT. Sett SSN så vel som skostørrelse i Kommentarene, i den rekkefølgen. Ikke sitat hvis du ikke kan overholde disse instruksjonene! “)

Hannah sendte meg dette britiske mønsteret som gir (klikk på bildet for å gå til oppføringen). Men tro nøye: Vil du motivere denne typen eBay-havior? Eller vil du bare få tak i posen på 50 mønstre for £ 1 (pluss frakt)? Hvis svaret på den andre bekymringen er “ja”, sympatiserer jeg, jeg var nesten forberedt på å sitere meg selv. Da skjønte jeg at jeg ikke krever femti hemmelige mønstre, spesielt som jeg vil mest sannsynlig aldri, noensinne, sy meg selv en nattkjole.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

En gjest rant på “Hvorfor er vintage mønstre så dyrt?” 17. juli 2008 med 116 kommentarer
Linktastic Friday: Nyttig Editionmay 30, 2008With 41 kommentarer
Så hva? 10. desember 2008 Med 143 kommentarer

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *