Kjole En dag dusin gaveguide: # 5 Birchbox-abonnement

Ideen bak Birchbox er veldig enkelt: de sender deg en (vakkert innpakket) boks med sjarmprøver (hudkrem, sminke, hårfit) hver måned, og Hvis du liker dem, kjøper du fullstørrelsesprodukter i butikken deres (og hvis du gjennomgår produktene du får poeng mot … mye flere produkter). En måned med prøver er $ 10, og jeg har fått minst en prøve i hver boks som jeg vil vurdere større enn “prøvestørrelse”.

Alle vet at de helt gratis prøvene er den beste delen av å kjøpe sminke, fuktighetskrem eller parfyme (og så ofte “prøvestørrelsen” av noe er alt du virkelig vil), så hvorfor ikke bare selge prøvene? Geni.

Et år med Birchbox er en veldig kostbar gave (du får en måned gratis, noe som gjør det bare $ 110), men jeg må si jeg elsker å få de gode små boksene i posten … Du gir i hovedsak en sjarm få pose hver måned for et år. Det handler om det samme som å kjøpe en apotek makeup element i måneden … eller gjøre det jeg gjør, blunder i varehus for å kjøpe dyre leppestifter som ikke passer meg. Hvis du anser det på den måten, tror jeg faktisk jeg kan bryte selv på min Birchbox-opplevelse. (8 apotek grunnlag, 12-13 klumpete mascaraer, eller 4-5 dyre departement-butikk leppestifter i året <1 Birchbox abonnement). [Og vi er fortsatt på innsamlingsdriften / hemmelige livsundersøkelse:] http://www.networkforgood.org/pca/badge.swf?badgeid=114975. Hvis vi når $ 1200 i donasjoner innen 25. desember, vil jeg skrive en ny "hemmelig liv" -historie, som inkluderer de to top-to stemme-getters nedenfor: http://modpoll.com/poll.js?pid=agdwb2xsmmdvcg0legrqb2xsGlvhlwym&theme=&width=200. Dele denne: Twitter. Facebook. Som dette: Liker å laste ... I slekt En gjest rant på "Hvorfor er vintage mønstre så dyrt?" 17. juli 2008 med 116 kommentarer Moths i Pocketbook [FORSIKTIG: Lang oppføring] 2. juli 2007 Frykt for bekymringen for FailureMay 1, 2008

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *