Noen ganger må du la dem gå.

Jeg elsker virkelig denne kjolen. Jeg mener, det er søtt, ikke sant? Se på tucks, og plager på skjørtet, og utskrift av små hvite diamanter (i stedet for runde prikker). Kragen er avrundet, og så er kjolen mansjettene, som bretter seg tilbake. Stoffet er tungt, og knappene er fint. Alt i alt er det virkelig en fantastisk kjole! Så hvorfor har jeg aldri hatt det?

Vel, det er litt for stort for meg. Ikke nok til å få det til å se rart ut, men akkurat nok til å gjøre det umulig for meg å glemme at det ikke er riktig størrelse. Og det er ikke helt dressy nok for det jeg liker å ha på jobb, men en myte for dressy for skolen drop-off / dagligvarebutikk / postkontor rundt.

Så jeg har bestemt meg for å la det gå. Det er en del av neste runde kjoler jeg har frigjort fra dypet av skapet mitt på eBay (mitt selgernavn er, stor overraskelse, kjoleaday). Noen av de andre oppføringene er totalt “Hvorfor kjøpte jeg dette”? Øyeblikk – Jeg hater lilla, hvorfor på jorden kjøpte jeg en lavendel kjole og jakke combo? Hvilke mystiske krefter førte meg til å kjøpe en jord-tone Eileen Fisher Linen Turtleneck? (Var jeg på det øyeblikk, følte en veldig elegant 55?) Hvorfor kjøpte jeg en marine kjole på gapet? (Var det et Monica Lewinsky-øyeblikk? Eller var jeg bare forført av Polka Dots?) Jeg har til og med oppført noe jeg laget, denne går rundt – en blå paisley minidress med vintage knapper. Jeg bærer aldri det lenger – men noen burde! Uansett. De er alle der ute nå, leter etter noen som vil elske dem og ha dem, og ikke noen som vil skifte dem rundt skapet hennes i exasperation mens han leter etter noe annet.

Jeg håper bare personen som kjøper denne virkelig elsker det, det er alt.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Dette -> 14. november 2008
Moths i Pocketbook [FORSIKTIG: Lang oppføring] 2. juli 2007
Hvor å tegne LineJune 16, 2009 med 63 kommentarer

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *