10 Enorme Punjabi Patiala Fit Neck -stil, så vel som nøyaktig hvordan man bruker dem

som Sari, Patiala Fits er tidløse. For det er vi noen gang takknemlige. At den livlige fargen på 2000-tallet er noe ikke-eksisterende nå, men de blir oppgradert av mye bedre toner så vel som design, inkludert utringninger. De forskjellige nakkestilene har også fått takknemlighet fra motefolk. Enten du handler med Patiala-dritt, enten det er i vågale kutt eller risikofritt med Buttons-stil, kan du stole på dem for å bruke sesong etter sesong. For den aller beste Punjabi Patiala Fit Neck Design, sjekket ut og butikk.

Punjabi Patiala Fit Neck Style som er mest fremtredende denne sesongen:
Nedenfor har vi samlet inn 10 konsepter som har fanget oppmerksomheten vår. Det er det aller beste denne sesongen har å tilby. Sjekket ut i tillegg til å oppdage hvilket arrangement du skal ha på deg hver brikke. Du kan ende opp med å kjøpe dem også.

1. Båthalset:
Beskrivelse:
Den geometriske ustikkede passformen er elegant og sofistikert. Denne Patiala Salwar-passformen er kuttet fra en bomullsblanding, og som har et geometrisk mønster rundt grensen. En båthals gir dette stykket en jevn frisk kant. Style Yours med den matchende Chiffon Dupatta samt duggete sminke.
Materiale: Kurta-bomullsblanding, Dupatta-Chiffon

Design: Patiala
Anledning: fest

Kilde: Craftsvilla.com2. Krage-halset:
Beskrivelse:
Den faste anarkali -passformen er kuttet fra skarp fast fast trykk med mønstre. Den har sjarmerende kragehals, blusset hem, samt tre kvart ermer. Palazzos fungerer en snor lukking for å sikre at den holder seg på plass. Settet er komfortabelt tilstrekkelig til å ha på seg en hverdagslig anledning.

Materiale: bomullsblanding
Design: Plissert

Materiale: bomull
Design: Etniske motiver
Anledning: festlig
Kilde: Myntra.com4. Keyhole Necked:
Beskrivelse:
Libas produserer siste Punjabi-passer som vi umiddelbart høster i som med, for eksempel dette kalvelengde-settet. Skjær med tre-kvarter bjellehylser, er den laget av ren bomull som er komfortabelt tøyelig så vel Urawa Red Diamonds Skjorter som detaljert med krok-og-øyne lukking, direkte HEM, samt sidespalte. Bruk passformen med de lilla så vel som gyldne trykte palazzoer.
Materiale: ren bomull
Design: Etniske motiver
Anledning: fusjon
Kilde: jabong.com5. Rund nakkedrakt:
Beskrivelse:
I en vintage blanding av miljøvennlige så vel som rosa fargetoner har den ustikkede passformen blomsterfinish-et viktig tema for Patiala Salwar-drakter. Den er designet som en gratis størrelse for en avslappet følelse. Den miljøvennlige Chiffon Dupatta er et fantastisk tilskudd til drakten.
Materiale: Kurta-Crepe, Dupatta-Chiffon
Design: Direkte dress
Anledning: fest
Kilde: Craftsvilla.com6. Firkantet nakkedesign:
Beskrivelse:
Denne enkle miljøvennlige fargede passformen med firkantet halsstil består av 100% ren bomull. Den har en kalv lengde kurta, oransje vest, samt miljøvennlig chiffon dupatta. Denne passformen er perfekt å ha på seg daglig.
Materiale: bomull
Design: Blomstermotiver
Anledning: høyskole eller hverdagsklær
Kilde: jabong.com7. Angrakha nakke:
Beskrivelse:
Sennepens passform fra Biba er perfekt for fester, bryllup, festivaler, samt engasjement. Strål med denne nydelige Angrakha -stilen Anarkali Fit med trykt ghera samt churidar -ermer. Den har gullbroderi spredt rundt åket. Passformen inkluderer også et par bomulls churidar så vel som Dupatta som Eintracht Frankfurt Skjorter vakkert matcher kurta.
Materiale: silke chanderi
Design: Angrakha -stil med gullbroderi
Anledning: fester, festivaler, bryllup, samt forlovelse
Kilde: Biba.in8. brodert nakke:
Beskrivelse:
En brodert nakke da dette ser glamorøst ut. Det fine speilarbeidet Chanderi -broderiet er høydepunktet i drakten. Du kan oppdage lignende brodert nakket Patiala passer i materialer som bomull, pannekrever, silke, etc.
[SC: MediaD]
Materiale: Chanderi
Design: Speilarbeid
Anledning: fest
Kilde: Voonik.com9. Scoop nakke:
Beskrivelse:
Patiala Salwar passet med scoop nakke er trykt med sterke utskrifter. Denne A-linjestilen er laget av bomullsblanding, og har en ren overflate langs hendene, mens sømmen av bunnene under gir komfort.
Materiale: bomullsblanding
Design: Patiala
Anledning: fest, bryllup
Kilde: IndiaMart.com10. Asymmetrisk nakke:
Beskrivelse:
Dette hvite Patiala Fit -settet er en stilig utvikling av moderne stil, og vil gjøre et fantastisk tillegg til garderoben din. Den asymmetriske halset toppen smelter sammen med det broderte arbeidet. Det legger opp med Santoon Patiala, så vel som Web Dupatta, blandet seg helt med Zari -arbeidet.
Materiale: Net-Kurti, Santoon-bukser
Design: Zari, Dabka, Stone Barcelona Skjorter Work, Chikankari, paljetter, samt brodert arbeid
Anledning: Festival, bryllup, Sangeet, Mehndi, Diwali, Eid, nyttår, samt fester
Kilde: andaazfashion.co.ukvalget av nakkestilen tilskriver en salwar -drakt i stor grad. Vi håper du likte samlingen vår med Punjabi Patiala Fit Neck Design. Har du en foretrukket blant disse designene? La oss forstå i kommentarfeltet nedenfor.

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *