Trend Memo Day 5: Corduroy

Corduroy Blazer: Veronica Beard (elsker dette rimelige alternativet her!) | Kort ermet T-skjorte: J Brand | Sjekket lite skjørt: maje (også lik her og her) | Leopard Print Pumps: Sam Edelman (utsolgt, lignende her)

PSA: The Crazy Shopbop -arrangementet i sesongsalget slutter i kveld ved midnatt! Sjekk ut salgsplukkene mine her, og husk å bruke kode EOTS17 for 20-25% avslag på alt !!

Dag 5 i høst-/vintertrendnotatet er en annen ubestridelig superstjerne så vel som en elsket throwback: Corduroy! Tillat meg å introdusere deg på nytt til denne gamle vennen, hvis fleksibilitet tar deg fra arbeidsuke til helg og deretter noen. Ikke glem å sjekke ut mine favoritt Corduroy -valg av sesongen på bunnen av dette innlegget!

I går snakket vi sjekkutskrifter, og gitt deres allestedsnærhet denne sesongen, er det ingen overraskelse at en liten sjekkhandling snek seg inn i dagens utseende også. Men flytting over sjekker, i dag handler i dag om den koselige, ribbede deiligheten som er Corduroy som tryller frem minner fra min bestefar, før-barnehage-historien og Brady-gjengen i like, forvirrende tiltak. Etter å ha spøket oss i flere år, er Velvet sin knappede prudiske fetter tilbake og større enn noen gang, og jeg er fullt om bord.

Den klassiske Corduroy Blazer jeg har på meg i dag, er det ideelle eksemplet på et veldig allsidig stiftestykke som du vil ha på deg og om igjen (og om igjen) igjen hele sesongen. Semsket albue-lapper og lærknapper gir blazeren en kul vintage, professorell stemning som jeg handler om, og det er lett kledd ut for å jobbe med et blyantskjørt eller kledd ned til søndagsbrunch med rette ben jeans og dine favorittbrød.

Og når vi snakker om fottøy, er disse leopardtrykkpumpene gamle favoritter, men det er viktig å merke seg at leopardtrenden er yuuuuuge i høst. Selv om jeg ikke vil dedikere en hel dag til dette favoritttrykk i løpet av serien, er det absolutt verdig et stort rop!

Toppen av ønskelisten min er disse Marc Jacobs corduroy bukser (julenissen? Er du der? Er det for tidlig?), Men strøk, blazere (i levende uventede nyanser ikke mindre!), Bukser, til og med kjoler repping den spredte gleden ved praktisk talt alle Selger under solen, og i klassisk årgangsstil, høstlige farger hersker suverent. Det er trygt å si at jakker og bukser er sesongens tilsynelatende go-to-er når det angår Corduroy, men hvis du vil lette i ting, kan du prøve et Corduroy-tilbehør som denne søte ballcapet!

I havet av lyse farger og uttalelser på uttalelsen er Corduroy en klassisk, beroligende innflytelse denne sesongen. Så uansett om du er en komfortabel corduroy-jeans slags gal eller ønsker å komme med en uttalelse med et ensemble-ensemble, er det en ledning for enhver situasjon …

Bruk på jobb

Denne sesongen handel med bedriftens uniform for skreddersydde corduroyjakker, blazere og bukser. Pro tips: Det er best å holde seg til definerte silhuetter.

Sjekk ut denne klassiske blazeren som er så tidløs som den er rimelig, og jeg ganske enkelt. må. ha. den. Hvis du har glødet av denne sesongens gule trend, er denne dobbeltbrystede sjarmen fra Banana heller ikke en å gå glipp av.

Helt forelsket i denne bi-bena, som jeg synes er verdt investeringen, men her er et lignende alternativ til en fjerdedel av prisen for alle ballspillerne mine på et budsjett!

Jeg dør ganske mye over denne kjolen og denne kjolen, men jeg graver også denne sjarmen på under $ 200.

BRB, utenfor kontoret

Du kan aldri gå galt med en klassisk Corduroy -jakke og denne rødme skjønnheten eller denne kremversjonen (som er under $ 100!) Parret med jeans gir det ideelle høstlørdagensemblet.

Hvor kule er disse buksene foran?!

Jeg elsker den lyse enorme og elskelige tilbake detaljering av denne peplum -toppen. Hvem visste at Corduroy kunne være så festlig?

Neste stopp: Moto Zip Skirt. This bad young boy is ideal for layering with tights once the temperature drops.

I will be wearing this corduroy baseball cap all weekend, every weekend.  No bad hair days this fall.

Last but certainly not least, I’m weirdly into this faux shearling studded corduroy jacket.  Thoughts?

MY favorite CORDUROY pieces OF THE SEASON

CHECK OUT THE rest OF THE trend MEMO SERIES!

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *