Som de (pleide å) si, strikker du hva?

Jeg forstår at du alle har gått glipp av at du strikker hva ??. Selv om jeg ikke strikker, savner jeg det også. Derfor publiserer jeg dette bildet. Nettstedet i bekymring (klikk på bildet hvis du trenger å se det, så vel som jeg bruker ordet “trenger” ekstremt løst her) sendte meg en e-post, og fortalte meg at de hadde en sexy! ny!! nettstedet!! på rundt åtte forskjellige farger.

Nå vil jeg ikke holde dårlige e-postformateringsalternativer mot mennesker. Noen av mine fineste gode venner måtte bli fortalt (forsiktig) at de ropte (i alle caps), på et eller annet tidspunkt. Men jeg burde ha tatt det som en advarsel, siden … dette … dette er en all-caps nr. Dette er en åtte farger nr.

Med mindre din Halloween kostyme er “toalettpapir koselig”, nei. Med mindre du har en seksuell fetish som inkluderer å late som å være en afghansk, nei. Jeg forstår bare ikke denne estetikken. Humle? Bumblebee på Dollywood? Bumblebee på en “Gentlemen’s Club” på Dollywood?

Nettstedet i bekymring annonserer også deres mønstre som “fryktløse!” Vel, jeg vil si at du må være ganske jævla fryktløs å bære dette ut i det offentlige. (Sorority Hazers krav ser ikke lenger! Jeg fikk din rush prank best her!) Men jeg vil gjerne introdusere dem til ideen om gave av frykt. Telle på tarmen, med mindre din tarm skal strikke dette.

Jeg forstår ikke om dette bestemte mønsteret ble omtalt på deg, strikket du hva ??, men jeg antar det kan ha vært. potensielt i en uke rett.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

En rejoinder så vel som erklæring om prinsippet 15, 2008 med 214 kommentarer
Jeg trodde at du burde kjente loven 20, 2007
Hemmelige liv til kjoler vol. 8 september 13, 2006

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *