Kate bringer tilbake Catherine Walker for kirken på Sandringham

Hertuginnen var i en kjent kapp for denne morgenens kirketjenester på Sandringham.

Kate og William kom til HM, sammen med flere venner, i Kirken St. Mary Magdalene.

Dronningen så elegant i et fawn ensemble.

Som vi har sett på noen tidligere Sandringham Church Services, var paret sluttet av flere nære venner, hvorav mange er faddere til de tre Cambridge-barna.

Blant dem, Emilia Jardine-Paterson, sammen med mannen sin, David; James og Laura Meade; Thomas van Straubenzee.

Mer om tjenesten fra den daglige postens dekning:

Den 52-minutters kirketjenesten som ble utført av Sandringham Rektor, begynte Rev Jonathan Riviere med sangen av nasjonalsangen.

Bønner ble sagt for den kongelige familien å “imbue dem med Den Hellige Ånd og berike dem med himmelsk grace” og for fred i hele verden, spesielt i Midtøsten.

Andre bønner ble sagt for “de som lider på samfunnets marginer” og folk som jobber i samfunnet, inkludert leger, sykepleiere, omsorgspersoner, sosialarbeidere, lærere og beredskapstjenesten

Etter kirken hilste hertugen og hertuginnen godt ønske om å håpe å se eller møte kongene.

Fra den daglige posten:

William som forlot sine barn George, Charlotte og Louis hjemme, gikk de 400 meter fra Sandringham House til kirken da han spøkte på en ung ung gutt og foreldrene hans og sa: “Jeg elsker hatten.”

Et medlem av mengden spurte hvordan hans bestefar følte seg, og spurte ham om å svare: “Veldig bra, takk”.

Kate snakket også til tilskuere, og ønsket dem en “god morgen” og “godt nyttår”.

Da hun gikk bort fra kirken, aksepterte Kate blomster fra Mia Croft, ti og bror Oakley, syv, fra Letchworth, Hertfordshire, som var med besteforeldre Brian og Daphne Croft.

Hertuginnen lente seg ned for å samle blomstrene og sa: “Er disse for dronningen? Jeg vil ta dem tilbake for deg. Hun vil elske disse – mange lyse farger. ‘

Mr Croft sa: ‘Det er en vakker opplevelse for våre barnebarn å komme hit, og det er fantastisk at hertuginnen stoppet for å snakke med dem.’

Nå for en titt på hva Kate hadde på Sandringham i dag, begynner med den blå Catherine Walker Coat. Tallrike umiddelbart husket da det først ble slitt i Oslo, Norge i januar i fjor. Tydeligvis har det blitt endret fra barselsstilen sett i fjor.

Det ser ut til at Kate kan ha slitt Mortimers kjole ($ 645) av LK Bennett under kappen.

Kjolen kommer i to farger, grønt og marine. Hertuginnen ble opprinnelig sett på seg i grønt for en desember-sjekk ut til Evelina Children’s Hospital.

Jeg vet at noen tror Kate har på seg navy farge, men jeg har ikke sett bilder, men overbeviser meg som er tilfelle. Det ville ikke være uvanlig for Kate å eie froken i begge farger, og den fargen ville sikkert blande bedre med kappen og tilbehøret. Men fra den lille bildet jeg har sett, ser det mye ut som det grønne.

Replikat Royalty antyder Kate valgt å ha på seg et annet hodebånd fra Jane Taylor, og det ser ut som om hun er riktig. Her er en bedre utsikt (med unnskyldninger for å kutte av Williams ansikt) som bedre viser plager og detaljer på begge sider like bak øret.

Millineren postet et bilde på Instagram med smykker designer og Shipping Heiress Eugenie Niarchos iført en lignende stil til Princess Eugenie’s Wedding. Fru Niarchos delte også et bilde på Instagram fra bryllupet (til høyre), men ingen vinkel som viser om hennes design hadde samme utsmykking på sidene som Kates.

Hertuginnen bar en clutch av Jimmy Choo som vi tidligere har sett, Celeste-stilen i Navy.

Mange anerkjente Kates Kiki McDonough Hoops og Annoushka Pearl Drops knyttet til dem.

Ser tilbake på Kates januar kirke garderober fordi 2016, kan du se dette er den mest levende fargen hun har slitt.

Her er en 1:30 video fra morgenen.

KOBLING:

Den daglige postens dekning er her; Den ekspressnale artikkelen er her; Solens stykke er her; Folkets historie er her

Popsukkers galleri er her; Fug jentene lysbildeserie er her; Bare Jareds galleri er her; By- og landets korte artikkel er her

352Save.

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *