Den siste duro Jr av sommeren 2008

, så dette er den siste iterasjonen av enkelhet 3875, i hvert fall for sommeren 2008. Dette er (hvis du ikke erkjenner det) noen av materialet jeg kjøpte på tomat i Japan .

Her er bodice, nærbilde:

Det er litt hvitt speck på nakkenes vee der jeg krever at du enten klemmer trådene bedre, eller farge over tråden med en markør (jeg er ikke masete!). Jeg benyttet hvit tråd for dette, siden jeg ikke virkelig har noen form for rød eller oransje som så riktig ut.

Her er baksiden:

Jeg endret mønsteret for å legge til en tilbake midtection søm for enkel konstruksjon, men (som du kan se) Jeg legger det på feil sted! Det er best for min faktiske midje, men galt for midseksjonen av kjolen. Jeg vil heve det neste gang, hvis jeg husker det.

Her er baksiden, nærbilde:

Jeg klarte ikke å huske at hele ryggen var to stykker, så vel som ikke en på brettet (og så kutter jeg det på brettet). Jeg ville ikke ha et senter tilbake søm i skjørtet, så jeg dro den delen på brettet, så vel som bare lettet det i bodice. fungerte bra. (Jeg ønsket ikke å forlate ryggen på brettet, siden det ville ha skrudd opp halsen mot, muligens.)

Jeg gjør denne typen ting hele tiden (spesielt hvis jeg har det travelt), så vel som det praktisk talt alltid gjenvinnes. En litt mindre eller større sømgodtgjørelse her, noen få uplanlagte samler der, så vel som det som fungerer bra. Du kan gjøre mye å “fikse” hvis du bare tror på det i noen minutter før du gir opp. (Selvfølgelig, jeg måtte ikke gjøre så mye “fikserende” hvis jeg tilbrakte de få minuttene som trodde før jeg kuttet ut mønsterbitene, men jeg forventer det er derfor de heter “feil”, så vel som ikke “lykkelig morsom tid jitterbug glitrer “.)

Til tross for feilene, var jeg virkelig fornøyd med denne kjolen. Materialet er vakkert; Glatt så vel som lys, så vel som jeg liker fargene. Jeg fikk en stor komplikasjon av komplimenter på denne kjolen … Jeg ønsker at vi fortsatt hadde en måned om sommeren for meg å bære den i!

Men likevel, snakker om “Happy Fun Time Jitterbug Sparkles”, Cent på Antique Dollhouse of Patterns, gir dette mønsteret helt gratis til den som klikker på den først. Gå!

Og Ingrid gir bort mønstre her – men du har fortalt henne hva du liker mange om våren (gjett hva Hemisphere Ingrid er i)?

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Den aller første kjolen så vel som den siste Dressmarch 12, 2008
En fascinerende feiloktober 21, 2008
Arbeid pågår: Grey Ruffle DressJune 2, 2008

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *