Ruffles? Ruffles.

Vel, jeg handler i ebay Australia igjen – kanskje jeg tenker det er noe stort studie-i utlandet, studentutvekslingsprogram for syemønstre? – Og denne er fristende meg. Spesielt, det lille polka-dot nummeret. Nå har jeg grundig organisert alle mine mønster-shoppingeksperimenter for å tillate den betydelige mengden polka-dotinterferens, så jeg er ganske sikker på hva som er tatt mitt øye var ruffen. (Jeg vet! Ruffles!)

Beklager bildet er litt wonky; Jeg har ikke min vanlige suite med bilderedigeringsverktøy her i dag, så jeg er ikke i stand til å elske å elske hver piksel for å vise deg den beste mulige utsikten. Hvis du vil se det større, klikk på bildet, og du vil være best der på auksjonen.

Jeg er ikke sikker på hvorfor; muligens jeg fortsatt reeling fra det sensoriske angrepet som var september problemet med heldig, hva med alle de mønstrede strømpebukser og masete små bluse buer og hva ikke (jeg lover at de har en slags indre konkurranse og stylisten som setter mest usannsynlig tilbehør med en bestemt antrekk og klarer å få det fotografert gevinster); Muligens kombinasjonen av rosa pluss polka-prikker tranced alle mine forsiktige laboratorie kontroller. Kanskje jeg fortsatt tenker på den Bertha Collar på Queen Victoria fra den andre dagen. Alt jeg vet er at jeg er entranced av måten Ruffle strekker seg på grensen mellom krage og ermet.

Hvis du også er, og du ikke har noe imot å fjerne dyrebare nasjonale syingaritagfiler fra et annet land, kan du kjøpe dette for $ 6,09 US. Det er en B34, og frakt virker rimelig. Og så gjør det i rosa polka-prikker.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Aldri nok dotsmay 23, 2007
Ungdom (og dette mønsteret) er bortkastet på Youngjanuary 11, 2010 med 42 kommentarer
Det har vært en stund fordi jeg raved om en krage. July 6, 2006

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *