Elegante varme måter å sports klokkehylse mønster trender i sommer

Sommerformelen er ikke en tilgivende, og det er grunnen til at vi heller enn å bruke klær som holder seg til kroppen, ville vi se på løse stoffer og mønstre eller stiler som Hold oss kule og komfortable. I stedet for tanker og avlinger, ville vi denne gangen fokusere på stylingen vår med klokkemønstre.
[Les også: 10 langermet Kaftans som du burde eie]

Mange måter å style opp i klokkemønstre
Å bringe tilbake stemningen til blomsterkraften syttitallet eller det bohemske boho kylling chic look, klokkehylse -mønsteret er det vi ønsker å se mye mer av på gata, på jobb og omtrent hvor som helst mulig. Ta en titt på de forskjellige elegante måtene å gjøre det på.
1. Høyt spaltemidi -skjørt med bjelle mønster
Har du lyst på et helt hvitt ensembleshow i dag? Her er en sexy måte å gjøre det på, og denne gangen har det hvite klokkemønsteret sprø lav V -nakketopp med et høyt spalt hvitt midi -skjørt.

Nedenfor er noen få mye flere ideer om ideer om skitser og klokkesermer:

2. Kampstøvler og klokkene
Å bringe tilbake litt mye mer enn bare retroen her, en blanding av syttitallet og nittitallet denne gangen i Bell ermer -romperne mørke Valencia Skjorter og nøytrale med kampstøvler for selskap og en tverrkroppspose for sommeren på sommeren!

Nedenfor er noen få mye flere ideer om ideer om støvler og klokkesermer:
[Les også: Sommerstoffer]

Nedenfor er noen få mye flere ideer om denims og Bell -ermer toppideer:
[SC: MediaD]

4. Ankara -inspirasjon
Denne gangen går vill trykt med Ankaras i store bjellehylser, rett fra Afrika. Ideell for å komme med en uttalelse på den formelle dosen og festene, kan du bruke den Ankara store klokkens ermet kjole med et par lacy sandaler eller hæler og varme røde lepper for uttalelsen å komme med!

5. Faststoffer og utskrifter
Et trykt høye midje maxi-skjørt med en lav v nakke solid bellhylse-t-skjorte for en off shore-klientmøte, hvorfor ikke? Fullfør utseendet med solskygger for øynene, blyanthæler for føttene, et tykke nakkestykke og dinglende øreringer.
[Les også: Trendy trykte rompers]

6. Rene beskjærede bjeller
For sommerutfluktene kan du bruke rene beskjærede bjellehylser med et sexy spalt lehenga -skjørt. balansere utseendet her. Hvis toppen er sterkt arbeidet med, hold bunnene matte og søte. Gå omvendt hvis du vil, og bare naken naturlig sminke!

7. Chic Office -uttalelser
Brede bjellehylte skarpe t-skjorter med hvite bukser og et par hæler, ruset strandhår for fredagens utseende og en tykk nøytral tverrkroppspose for selskap, trenger vi si mye mer om det fantastiske fashionista-utseendet du ville være flaunting på jobben?

8. Av til Kitty Meet
Bellhylsene er en trend i sommer, og det er grunnen til at det å bruke den i lysblå med et par på tre fjerdedeler i svarte bomull, gir en god moteerklæring. Fullfør utseendet med åpne tårne hæler for føttene og en elegant slyngepose i kule grafiske tonede mønstre

9. For bassengfestene
Rene bjellehylser topper med mange lag og et rør i, sammenkoblet med bomulls varme bukser Watford FC Skjorter i blomsterberøringer eller utskrifter, og en ankel for føttene Real Madrid Skjorter gir en moteerklæring fra bassenget! Hold leppene naken og ansiktet berørt med vanntett fundament nærmest hudfargen din!

10. Saree -bluse
Hvis du bare trodde klokkermene bare var for de vestlige moteuttalelsene, tok du feil. Du kan ha en sterkt brodert bjellehud saree bluse med uttalelser med elegante bengaliske bomullssareer. Ta med på vintage utseendet med en elegant chignon, mørke rimmede øyne og varme røde lepper.

Vi har dermed vist deg ti måter å bruke klokkemønsteret og å flagre trendene. Gå best fremover og gjør den kule sommererklæringen nå ved å følge det vi fortalte om hva vi skal ha på bjellehylse -topper, og også ideene om klokkhylse -topper vi har vist som hjelper til med å style klokkehylsetrendene!
Bilder Kilde: Pinterest.com

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *