Ikonisk – de mest anerkjente tee -skjortene med tiden …

Jeg er sikker på at alle dere brenner i denne typen grafisk kunst har noen foretrukne anerkjente tee -skjorter. Men jeg tror det bare er utmerket å forstå noe ekspert synspunkt så vel som råd. Bare for deg oppdaget vi noen av de største kunstnerens meningene angående anerkjente t-skjorter:
Craig Redman uttaler at hans aldri syke å se hver dag på sin metode til studio stilen til ‘Jeg liker NY’.Han mener at det flotte med dette tees er millioner av ulovlige fargevariasjoner.
Jeg liker New York T-skjorte

I Like New York-logoen er en rebus produsert av Milton Glaser. Logoen har endt opp med å være en del av den amerikanske popkulturelle kanonen, fordi inspirerende mange knock-offs (t-skjorter, støtfanger klistremerker, etc.) til “I … ”Form. New York har på sin side prøvd å opprettholde sitt varemerke ved å inngi et samlet sett på nesten 3000 varemerkeinnvendinger mot imitatorer.

Evanimal synspunkt er at ingenting kan drepe appellen til D.A.R.E -skjorter. Han liker bare ironien i meldingene.
Tør å motstå krigen

Geoff May sier at Misfits ‘Crimson Ghost’ er ganske ikonisk: ‘Du ser at t-skjorten holder det bare å takle så vel som enn du øyeblikkelig tenker Misfits’
Skull T-skjorte
Misfits t-skjorte
Victor Ortiz liker bare den anerkjente Tee Shirts -grafikken, men en av de mest er smiley -avtalen med Never ser gammeldags ut.
Ikke bekymre deg for å være fornøyd t-skjorte
Cameron McEwan liker bare det tradisjonelle “kommunistpartiet” av Tom Burn. Han liker de politiske meldingene, men dette er spesifikt siden meldingen handler om å ha det veldig bra.
Comy Party
Derrick Castle liker Che Guevvara -anerkjente tee -skjorter. Det er ofte brukt som et budskap til opprør.
Che Guevara T-skjorte
Antoine Hester mener han at de mest anerkjente tee -skjortene er at en person med Obama -stilen som skapte så vel som hele samlingen av figurer med røde så vel som blå anerkjente skjorter.
Barack Obama t-skjorte

Rob Gold mener at rullende steiner og tunge bare er sensuelle så vel som tidløse.
Killing Stone T-skjorte

0/5 (0 anmeldelser)

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *