Hjerter samt Bones

jeg fullførte denne kjolen opp sist helg:

Denne retten her er den delen jeg liker best. Jeg hadde tenkt å gjøre vanlige rød piping, men de røde ikke samsvarte. (Og heller ikke gjorde rødbrunt eller blues. Jeg har mer piping enn en skotsk begravelse.)

Den stripete rør er fra Britex. hver gang jeg går i jeg har denne litt bølge av håp om at de har besluttet å bringe enda mer mønstret bomull rør, samt så ser jeg at alternativene er i utgangspunktet pinstripes, leopard, samt neon. Jeg har kjøpt alle de stripey som; Jeg er bare ikke virkelig en leopard-print ganske gal; men jeg er sikker på at jeg en dag vil håndtere å hindre juvet stigende kvalme ved å se neonfarger som 1980 dro meg med så vel som du vil se noen fluorescerende rosa piping her på disse sidene.

Her er en off-senter samt noe ufokusert forfra!

Jeg antar at dette punktet bør jeg nevne at bodice er enkelhet 2389 (igjen) samt skjørtet (for en endring) er BurdaStyle Heidi med noen endringer.

Hva endringer? Vel, jeg har lagt 6 “til skjørtet midt bak samt front, samt forlenget skjørtet med om lag 8” for å sikre en dyp, dyp hem. Jeg virkelig slik som denne versjonen av Heidi skjørt – det er svært komfortable, så vel som for noen grunn håndtak til cohere med 1940 bodice samt føle moderne på samme tid.

Jeg rør bak åk søm denne gangen også:

Bortsett fra at jeg ikke klarte å huske at åket må tilfredsstille arbeider med midt bak samt måtte kludge i litt litt mer piping. Også baksiden arbeider med IKKE vil slå godt over at rør litt, så jeg til slutt bare uttalt “Dette er en stil funksjon” samt lot det bli med det.

Her kan du se rørene tilfreds på underarm (sannsynligvis en grunn at rør ryggen er ikke så stor en idé som det kan virke), i tillegg til lomme rør samt glidelåsen:

Hele bakfra (jeg er ikke sikker på hva som var opp med belysning når jeg tok disse helgene har vært relativt solrik siste):

Dette voile er lettere enn jeg er utnyttet til, så jeg trodde jeg kanskje må stille det. stedet jeg avgjort for en tyngre slip enn vanlig samt kutte lommeforet samt nakke håndtere fra denne rare blek blek rosa lin / bomull voile jeg hadde liggende rundt. siden jeg er hovedsakelig blek blek rosa også, ser det ut til å fungere. Jeg har en mer ett kutt ut hvor materialet virkelig var gjennomskinnelig, så jeg endte opp understreke den i svart voile, som produserer en type goth smak Mallard farge påvirkning (er det materiale blågrønt).

Jeg endte opp med å bruke dette til en Javascript-seminar forrige uke – Jeg nølte en liten bit om å bruke noe så flat-out jentete, som kjønnsforholdet på disse tingene nærmer seg den typiske offshore oljerigg og / eller ekspert fotball (bare med mer ironisk-slitte barter samt tynnere jeans). men det var ikke som om jeg skulle magisk endte opp som noen form for mindre av en avvikende i en vanlig dongeri kjole (valg # 2) enn jeg var i denne, samt siden jeg ikke hadde virkelig brukt det ennå (og virkelig ønsket å), på det gikk.

Ærlig talt, siden jeg er ikke ute etter en jobb, jeg har en hel mye mindre fare i å bruke noe super-jentete på tech konferanser. Og hvis jeg bruker noe sånt som dette, kan jeg sette noen form for øvre bar samt gjøre andre mennesker ser moderat i forhold, så vel som sakte beveger seg hele baren for “konferanse wear” videre i min retning, ikke sant? Det er planen, hvertfall.

Det var en generell high-end for å kunne gå til denne konferansen, forresten. Jeg har vært dabbling i node.js for litt samt ha slutt nådd det stadiet der en liten øygruppe av spredt forståelse dukker opp fra viker havvann av min uvitenhet. Men jeg er fortsatt på utkikk etter farbare kanaler mellom øyene, samt et seminar er en av de raskeste metoder jeg forstår av å koble prikkene.

Det er noe med å gå inn i en diskusjon hvor du forstår ingenting om noe i beskrivelsen, gripe tak på den aller første tanken kastet ut av programleder som linker til noe du vet, samt følge med, knute etter knute samt krysset ved krysset , inntil du har en nydelig web med å fange hele emnet.

Vanligvis når jeg oppdager noe nytt det er som å ta t-banen i London: jeg komme på en underjordisk stopp samt klatrer opp igjen lyset i et helt annet sted, samt kunne ikke for livet av meg si hvordan du får tilbake til den aller første stopp overland. gå til et seminar er som å ri rundt på toppen av en buss: Jeg kan endelig se nøyaktig hvordan alle de forskjellige samfunnene bli med opp, samt nøyaktig hvordan du skal gå mellom dem. samt koding er slik en vakker by …

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

En kjole for et bryllup hendelse (ikke et bryllup hendelse kjole) pluss perk kiltwearingOctober 20, 2014In “Erin_Sewing”
En annen vinter dressjanuary 10, 2015in “Erin_Sewing”
Kjerne CompetencYseptember 8, 2008

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *